Batman'daki Çatışmadan Acı Haber: Yaralı Polis Şehit Oldu

TAKİP ET

Batman'da polis özel harekat ve Terörle Mücadele ekiplerinin Ortaklaşa bir eve düzenlediği operasyonda teslim ol çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine Çatışma çıktı. Çıkan çatışmada bir terörist öldürülürken bir polis memuru ağır yaralandı. Polis memuru kaldırıldığı Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre Güvenlik güçleri tarafından saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen bir teröristin yakalanması için Batman Hilal Mahallesi'nde 1 adrese operasyon düzenlendi. 

Operasyon sırasında güvenlik güçlerinin teslim ol çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine Çatışma çıktı. Çatışmada 1 terörist öldürüldü. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan polis memuru ise şehit düştü. Baskın düzenlenen adrese yapılan aramada tabanca ile 2 el bombası ele geçirildi.

4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU REHİN ALMIŞ

Teröristin operasyon sırasında Evde bulunan 4 yaşındaki bir çocuğu rehin aldığı ve kendisine süper ettiği Bundan dolayı güvenlik güçlerinin operasyonda hassas davrandığı öğrenildi. Operasyonunda şehit olan polis memurunun çocuğa zarar gelmemesi için yoğun çaba harcadığı belirtildi. Operasyonda kurtarılan çocuk ailesine teslim edildi.

 

batman operasyon polis şehit son dakika son dakika haberi