Batman'da Genç Kızların Birbirine Girdiği Anlar! Arkadaşlarının Ofisini Basıp…

TAKİP ET

Batman'da 20'li yaşlarda olan 3 genç kızın kavgası şok etti. Arkalarından konuştuğunu iddia ettikleri arkadaşlarının ofisini basan kızlar adeta terör estirdi. Ofisi basan ve kız arkadaşlarını döverek küfür eden genç kızlar bu dehşet anlarını cep telefonu kameralarıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Batman’da 20’li yaşlarda olan 3 genç kızın kavgası şok etti. Arkalarından konuştuğunu iddia ettikleri arkadaşlarının ofisini basan kızlar adeta terör estirdi. Ofisi basan ve kız arkadaşlarını döverek küfür eden genç kızlar bu dehşet anlarını cep telefonu kameralarıyla kaydederek sosyal medyada paylaştı.

Olay, 14 Mayıs 2018 tarihinde Batman’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Batman-Diyarbakır karayolunda bulunan bir plazada yaşanan dehşet anları sosyal medyanın gündemine oturdu. İddialara göre, plazada yer alan bir ofiste çalışan 18 yaşındaki İ.D, 3 genç arkadaşı tarafından darp edildi. 20!li yaşlarda olan genç kızlar arkadaşları İ.D’nin arkalarından konuştuğunu iddia ederek ofisi bastı ve küfür ederek genç kızı ofisin banyosuna götürerek darp etmeye başladı. 

KIYAFETLERİNİ ÇIKARMAYA ÇALIŞTILAR

İ.D’nin üstündeki kıyafetleri çıkarmaya çalışan kızlar bu anları cep telefonu kameralarına kaydederek sosyal medya hesaplarında yayınladı. Görüntülerde, kızların İ.D’ye bıçak çektiği ve tehdit ederek yüzünü çizdiği görülürken kamera karşısında özür dilemesini istedikleri görüldü. Görüntüleri ‘İbret’ olması için diyerek sosyal medya hesabında paylaştıkları görülen genç kızların yaptıkları izleyenlerin tüylerini ürpertti. 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMADI

Yaşadığı dehşet anlarını anlatan 18 yaşındaki İ.D, arkadaşlarının arkasından konuştuğunu iddia ederek ofisini bastıklarını ve kendisini tehdit ederek darp ettiklerini belirtti. Korkudan suç duyurusunda bulunmadığını belirten İ.D, can güvenliğinin olmadığını ve kızlar hakkında gereken neyse yapılmasını istediğini söyledi. 

 

Batman Ofis Genç kızlar Sosyal medya Dayak Görüntü