Batman'da Feci Kaza! Polis Aracı İle Otomobil Çarpıştı: Yaralılar Var

TAKİP ET

Batman'da feci bir kaza meydana geldi. Gece devriyesi gezmekte olan bir polis aracı ile bir otomobilin çarpışması sonucunda 2'si polis 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Batman’da feci bir kaza meydana geldi. Gece devriyesi gezmekte olan bir polis aracı ile bir otomobilin çarpışması sonucunda 2’si polis 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Olay, gece saatlerinde Batman Merkez’de yaşandı. Gece devriyesi gezmekte olan polis aracı ile karşı istikametten gelen bir otomobilin çarpıştığı öğrenildi. Yaşanan çarpışmanın şiddetiyle polis aracının yan yattığı öğrenildi.

2’Sİ POLİS MEMURU 5 KİŞİ YARALANDI

Polis aracı ve otomobilin çarpışması sonucunsa yan yata polis aracında 2 polis memuru yaralanırken otomobilde bulunan 3 kişinin de hafif şekilde yaralandığı öğrenildi. Olayın ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine intikal ederken yaralanan polis memurları ve diğer araçtaki şahıslar tedavi edilmek üzere Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı polis memurları ve diğer 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi verilirken polis ekiplerinin meydana gelen kazayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

Batman kaza polis aracı otomobil 5 yaralı 2 polis yaralı devriye