Batman'da Askeri Araçların Geçişi Sırasında Patlama: 2 Şehit

TAKİP ET

Acı haber Batman'dan geldi. PKK'lı teröristler tarafından daha önceden yola tuzaklanmış olan el yapımı patlayıcı operasyona giden askeri konvoyun geçişi sırasında patlatıldı. Patlamanın sonucunda 2 asker şehit oldu.

Acı haber Batman’dan geldi. PKK’lı teröristler tarafından daha önceden yola tuzaklanmış olan el yapımı patlayıcı operasyona giden askeri konvoyun geçişi sırasında patlatıldı. Patlamanın sonucunda 2 asker şehit oldu.

Olay, Batman Kozluk ilçesi kırsalında operasyona giden askerlerin konvoyunun geçişi sırasında yaşandı. Askeri konvoyun geçişi sırasında teröristler tarafından yola tuzaklanmış olan el yapımı patlayıcı patlatıldı. Patlama sonucunda 2 askerin şehit olduğu öğrenildi.

OPERASYONA GİDEN ASKERLERE TUZAK

Batman’ın Kozluk ilçesinde bulunan Gümüşörgü karakolundan Sason ilçesi Kilimli Köyü kırsalına operasyona gitmekte olan askeri konvoya düzenlenen EYP’li saldırı sonucunda 2asker şehit oldu. Askeri konvoyun geçişi sırasında düzenlenen bu tuzak askeri araçların seyir halinde olduğu sırada gerçekleştirildi.

ÇEVREDE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Yaşanan olayın ardından bölgeye çok sayıda takviye birlikler gönderilirken çevrede geniş güvenlik önlemleri alındığı da görüldü. Kaçan teröristlerin yakalanması için de bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

 

batman kozluk operasyon askeri konvoy tuzak bombalı tuzak 2 şehit EYP