Basketbolcu Enes Kanter'in Babasına FETÖ'den Gözaltı!

TAKİP ET

15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında Basketbolcu Enes Kanter'in FETÖ ile bağlantısı olduğu belli olmuş ve ailesi de onu evlatlıktan ret etmişti. Bugün gelen bilgilere göre Basketbolcu Enes Kanter'in babası Prof. Dr. Mehmet Kanter'in Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul Polisi tarafından gözaltına alındığı açıklandı.

15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında Basketbolcu Enes Kanter’in FETÖ ile bağlantısı olduğu belli olmuş ve ailesi de onu evlatlıktan ret etmişti. Bugün gelen bilgilere göre Basketbolcu Enes Kanter’in babası Prof. Dr. Mehmet Kanter’in Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ soruşturması kapsamında İstanbul Polisi tarafından gözaltına alındığı açıklandı.

15 Temmuz Darbe girişimi esnasında FETÖ’cü olduğunu açıklayan ve sosyal medya hesabından da FETÖ\PDY’nin ele başı olan Fetullah Gülen ile ilgili destek içerikli mesajlar yayınlayan basketbolcu Enes Kanter’in babası Prof. Dr. Mehmet Kanter’in de gözaltına alındığı ortaya çıktı.

EVİNDEN GÖZALTINA ALINDI

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan FETÖ soruşturması kapsamında bugün İstanbul Polisi sabah saatlerinde operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında ABD’de basketbol oynayan ve Fetullah Gülen’in tarafında olduğunu açıklayan Enes Kanter’in babasının da gözaltına alındığı öğrenildi. Prof. Dr. Mehmet Kanter Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde profesör olarak görev yapıyordu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 2016 yılında emekli olduğu öğrenilen Prof. Dr. Mehmet Kanter’in Kadıköy’de bulunan evinden polisler tarafından gözaltına alındığı öğrenildi. 

OĞLU ENES KANTER’İ EVLATLIKTAN REDDETMİŞTİ

15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından hala sosyal medya hesabından Fetullah Gülen’i destekleyen Enes Kanter Fetullah Gülen ile ilgili bazı açıklamalarda bulunmuş ve safını belli etmişti. Oğlunun açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarının ardından Mehmet Kanter yaptığı açıklamada Enes Kanter’i evlatlıktan reddettiğini söylemişti. 

 

enes kanter mehmet kanter gözaltı FETÖ basketbolcu enes kanter mehmet kantere gözaltı