Başkent'te Utandıran Olay! Magandalar Gaziler ve Ailelerini Acımasızca Darp Etti

TAKİP ET

Ankara'da gaziler ve ailelere yapılan saldırı kan dondurdu. Belden aşağısı tutmayan Gazi Jandarma Astsubay Muzaffer Oktay ve sol bacağını kullanamadığı öğrenilen Gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş trafik magandalarının gazabına uğradı. Trafikte çıkan yol kavgasında gaziler ve yanlarında bulunan aileleri 4 kişinin saldırısına uğradı.

Ankara’da gaziler ve ailelere yapılan saldırı kan dondurdu. Belden aşağısı tutmayan Gazi Jandarma Astsubay Muzaffer Oktay ve sol bacağını kullanamadığı öğrenilen Gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş trafik magandalarının gazabına uğradı. Trafikte çıkan yol kavgasında gaziler ve yanlarında bulunan aileleri 4 kişinin saldırısına uğradı.

Olay, Başkent Ankara’da dün akşam saatlerinde yaşandı. Eskişehir yolu üzerinde 4 magandanın saldırısına uğrayan gaziler ve ailelerinin darp anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 

1’İ ÇOCUK 6 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Alınan bilgilere göre, belden aşağısı tutmayan Gazi Jandarma Astsubay Muzaffer Oktay ve sol bacağını kullanamadığı öğrenilen Gazi Jandarma Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş, 06 EF 2415 plakalı araçla seyir halindeyken plakası henüz belirlenemeyen hafif ticari araç sürücüsü ile yol vermeme tartışmasına girdi. Araç içinde İbrahim Kızılkaş’ın ailesi ve diğer Gazi arkadalı Muzaffer Oktay yer alıyordu. Yol vermeme kavgası sonucunda plakası henüz belirlenemeyen aracın Gazi İbrahim Kızılkaş’ın aracının bir akaryakıt istasyonunda önünü keserek aracın camlarını kırdı. Trafik magandaları araç içinde yer alan ve belden aşağısı tutmayan Gazi Muzaffer Oktay’ı araç içinde, sol bacağını kullanamayan ve koltuk değnekleri ile ayakta durmakta zorlanan Gazi İbrahim Kızılkaş’ı ise aracın dışına çıkararak dövdüğü öğrenildi. Aileler korku içinde kavgayı engellemek isterken gözü dönmüş saldırganlar aralarında 2 yaşında olan bir çocuğunda bulunduğu aileyi de darp etti. Yaşanan olay akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 4 magandanın saldırısına uğrayan Gaziler ve aileleri hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken polis ekiplerinin saldırgan 4 kişiyi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldıkları öğrenildi. 

 

Ankara Başkent Gaziler Ailelere Trafik Magandalar Saldırı Darp Yol vermeme kavgası 6 Kişi yaralı