Başkent Ankara'dan Bir Kaza Haberi Daha Geldi! Kontrolden Çıkarak Takla Atan Araçta 3 Kişi Öldü!

TAKİP ET

Bu sabah saatlerinde Ankara'da yaşanan otobüs kazasının ardından bir kaza haberi daha geldi. Başkent Ankara'da kontrolden çıkan bir aracın takla attı ve araçta bulunan 3 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Bu sabah saatlerinde Ankara’da yaşanan otobüs kazasının ardından bir kaza haberi daha geldi. Başkent Ankara’da kontrolden çıkan bir aracın takla attı ve araçta bulunan 3 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Bugün Ankara’dan gelen yolcu otobüsü kazasının ardından Başkent’te yaşanan ikinci bir kaza haberi alındı. Ankara’da kontrolden çıkan bir aracın takla atarak kaza yaptığı ve aracın içindeki 3 kişinin yaşamını yitirdiği bilgisi alındı.

DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Ankara’nın Polatlı İlçesinde yaşanan acı kazada 41 yaşındaki İlker Külçe’nin aracın direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve Şehitlik Mahallesi Üçpınar Yolunda seyir halinde ilerlerken takla attığı belirtildi. İlker Külçenin kontrolündeki 06 PJJ 49 plakalı aracın metrelerce sürüklenerek takla attı belirtildi. Kaza sonrasında aracın içerisine sıkışan üç kişiyi kurtarmak için olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve jandarma sevk edildi. Yapılan uzun çalışma sonrasında sürücü İlker Külçe, 16 yaşındaki kızı F.K ve ismi henüz öğrenemeyen bir kişi araçtan çıkarıldı. Fakat araçtan çıkarılan 3 kişinin yaşamını yitirdiği belirtildi. Yaşanan kaza hakkında Polatlı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. 

 

başkent ankarada ikinci kaza ankara polatlıda trafik kazası 3 kişi hayatını kaybetti otomobil takla attı trafik kazası başkent ankara