Başkan Erdoğan'ın Talimatıyla Kapatma Operasyonu Başlatıldı

TAKİP ET

'Tek Ders Kursu' adı altında faaliyet yürüten dershanelerin kapatılmasına yönelik Başkan Erdoğan'dan talimat gelmesinin ardından harekete geçen Milli Eğitim Bakanlığı...

‘Tek Ders Kursu’ adı altında faaliyet yürüten dershanelerin kapatılmasına yönelik Başkan Erdoğan’dan talimat gelmesinin ardından harekete geçen Milli Eğitim Bakanlığı, kaçak dershanecilik faaliyeti yürüten dershanelere yönelik denetimleri hızlandırarak teker teker kapatıyor.

Sabah gazetesinde yer alan tek ders kurslarının dershane gibi işletildiğine yönelik haberin ardından Başkan Erdoğan’ın, Milli Eğitim Bakanlığı ile irtibata geçerek bu tür dershanelerin kesin kapatılmasına yönelik talimat verdiği öğrenildi.

Bizzat Başkan Erdoğan tarafından gelen talimat üzerine harekete geçen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bu tür kursların kapatılması için denetim ve kapatılma operasyonlarına hız verdi.

Bu talimatla birlikte tek ders kursu vermek için Milli Eğitim Bakanlığına başvurarak gerekli izinleri aldıktan sonra faaliyet gösteren merkezlerinde kapanması gündeme geldi.

Başkan Erdoğan Tek Ders Kursu Milli Eğitim Bakanlığı Sabah Gazetesi