Başkan Erdoğan Paylaştı, Sosyal Medya Yıkıldı, İşte Tüyleri Diken Diken Eden O Paylaşım!

TAKİP ET

Başkan Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 947. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak altına, 'Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.' notunu düştü.

Başkan Erdoğan, Malazgirt Zaferi’nin 947. yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak altına, ‘Sultan Alparslan ve Gazi Mustafa Kemal başta olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum.’ notunu düştü.

Cumhurbaşkanlığı tarafından Malazgirt Zaferi’nin 947. yıl dönümü dolayısıyla özel bir video hazırlandı. Hazırlanan bu video Cumhurbaşkanlığı resmi Twitter hesabından ‘Zafer Haftası’ etiketiyle paylaşılırken videoda, Anadolu’nun kapılarını Türklere açan Malazgirt Savaşı ile 8 asır sonrasında yine bir Ağustos ayında 7 düvele karşı Anadolu’nun kapılarının düşmana kapatıldığı Dumlupınar Meydan Muharebesi’nin önemine yer verildi.

VİDEODA HZ. ALİ’NİN KILICINA YER VERİLDİ

Hazırlanan özel videoda, Malazgirt’te güneşin doğduğu yerde çarpışanların, Hayber’den aldıkları şevk ve heyecanla kat be kat düşmanı yendikleri vurgulanırken Sultan Alparslan’ın ‘Nizamı Alem’ diyen kahramanların ve Mustafa Kemal Paşa’nın ‘Vatan için, Hürriyet için şehadeti arzulayıp, garbın zırhını kıranların’ başında olduğu anlatıldı. Aynı zamanda videoda, İstiklal Marşımızın ‘Korkma’ ifadesine yer verilirken HZ. Ali’nin kılıcına da yer verildiği görüldü. 

 

Başkan Erdoğan Malazgirt Zaferi HZ Ali Cumhurbaşkanlığı Paylaşım Sosyal Medya Zafer Haftası Sultan Alparslan Dumlupınar Meydan Muharebesi