Başka Erkekle Öpüşürken Çekilen Fotoğrafını Kocasına Attı, Sonrası Korkunç

TAKİP ET

Konya'da 35 yaşındaki Mesut babayiğit eğlence mekanında çalışan 1 yıllık eşi Hanife babayiğit İş çıkışı araziye götürüp tüfekle vurduktan sonra ağır yaralı olarak hastaneye bıraktı ve kaçtı. Genç kadına ölmeden önce eşinin kendisini vurduğunu söyledi. Olaydan sonra gözaltına alınan Mesut babayiğit tutuklandı.

Konya'da kadın cinayetlerine bir Yenisi daha eklendi. Eğlence merkezinde çalışan eşine İş çıkışında tarlaya götüren koca av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Konya'da yaşayan 3 çocuk babası 35 yaşındaki Mesut babayiğit 3 yıl boyunca ilk eşinden ayrıldı. Daha sonra bir eğlence merkezinde Nisa takma adı ile konsomatris olarak çalışan 24 yaşındaki Hanife babayiğit ile evlendi. Bu evlilikten çiftin bir kız bebeği oldu. Mesut babayiğit işsiz kalınca Hanife babayiğit eski işyerinde yeniden çalışmaya başladı. Önce eşini terk eden adam Geçtiğimiz ay karısını darp etti.

MÜSTEHCEN FOTOĞRAF

Eşini Kıskandırmak isteyen kadın üç gün önce başka bir erkekle öpüşürken çekilen fotoğraflarını cep telefonu ile eşine gönderdi. Bunun üzerine çılgına dönen koca karısını konuşmak bahanesiyle ormanlık bir alana götürdü Ve av tüfeği ile vurdu.

SON SÖZLERİNDE KENDİSİNİ EŞİNİN VURDUĞUNU SÖYLEDİ

Eşini av tüfeğiyle yaralayan Mesut babayiğit buradan alarak yakınlarda bulunan Beyhekim Devlet Hastanesi'ne bırakıp kaçtı. Burada ilk müdahalesi yapılan Hanife babayiğit ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Babayiğit hastanede verdiği ifadede son sözleri olarak kendisine kocasının vurduğu söylerken yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Asayiş şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Mesut babayiğit kısa sürede Yakalayarak gözaltına aldı. Ayrıca Babayiğit’in suç aleti tüfeği ise Merkez Meram ilçesinde bulunan ailesinin evinin bahçesine sakladığı belirlenirken cani koca çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

konya kadın cinayeti son dakika