Başçavuşun Annesiyle Konuşuyor Diye Kafasına Miğferle Vurduğu Asker Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Bursa Gemlik'te askerliğini yapmakta olan Gökhan Kılıç, nöbet tuttuğu sırada annesiyle konuşuyordu. O sırada ise yanına gelen Başçavuşuna yakalandı. Başçavuşun ise telefonla konuşuyor diye kafasına miğferle vurması sonucu beyin kanaması geçiren genç asker tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Bursa Gemlik’te askerliğini yapmakta olan Gökhan Kılıç, nöbet tuttuğu sırada annesiyle konuşuyordu. O sırada ise yanına gelen Başçavuşuna yakalandı. Başçavuşun ise telefonla konuşuyor diye kafasına miğferle vurması sonucu beyin kanaması geçiren genç asker tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde akıl almaz olay! Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde askerlik yapmakta olan Gökhan Kılıç nöbet tuttuğu sırada İstanbul Küçükçekmece’de oturan annesini telefonla aradı ve onunla konuşmaya başladı. Ancak o sırada ise Başçavuş Hancı’ya yakalandı. Başçavuş ise telefonla konuştuğu için Kılıç’ın başına miğferle vurdu ve o gün rahatsızlanan Kılıç, beyin kanaması geçirdi. Genç asker 54 gündür tedavi gördüğü hastanede ise hayatını kaybetti. 

BAŞIM AĞTRIYOR DİYORDU

Olayın tek görgü tanığı olan Er Ahmet Kızılcan ise o gün yaşananları anlattı. Bölüğe giderken ve gittiklerinde Gökhan Kılıç’ın sürekli “başım ağrıyor” dediğini söyleyen Kızılcan, “Gökhan yerden kalktı. Başçavuş başlığı bana verdi. Sürekli ‘Yasak olduğunu bilmiyor musun’ diyordu. Bölüğe doğru yürüdük. Gökhan kafasının sol tarafını okşuyor, ‘Başım ağrıyor’ diyordu. ‘Ne oldu?’ diye sordum. ‘Başçavuş telefonla konuştuğumu görünce kompozitle başıma vurdu’ dedi.” İfadelerini kullandı. 
Daha sonra ise Başçavuşa haber verdiklerini dile getiren Kızılcan, “O bir şey yapmayınca koşarak bölüğe geldik. Gökhan’ı lavaboya götürdük. Elini, yüzünü yıkadık. Sorulara cevap veremiyordu. Kekeliyordu. Arkadaşın kucağına kafasını koyup o şekilde dururken Osman başçavuş geldi. ‘Ambulansa haber verin’ dedi...” ifadelerine yer verdi.

TUTUKLANDI

Gökhan Kılıç’ın hayatını kaybetmesinden sorumlu olarak tutuklanan Başçavuş Hancı ise miğferle kafasına vurmadığını ve sadece değdirdiğini belirterek, “Beni fark edip panikledi. Silahına asılı kompozit başlığını elime almadan, yanından ittirerek sol kulağının üstüne dokundurdum. Kompoziti yerinden çıkarmadan başına doğru sürttüm” dedi. 

 

Bursa haberleri İstanbul haberleri Gemlik Gökhan Kılıç