Başbakan Yıldırım'dan Dolar Kuru ile İlgili Flaş Çıkış: Kaynağının Ne Olduğunu Biliyoruz

TAKİP ET

Başbakan Binali Yıldırım, Dolar kurundaki hızlı yükselişe ilişkin açıklamalarda bulundu. Özellikle seçim öncesindeki bir takım manipülasyonları dolar kurunda yükselme yine de ne olduğunu belirten Yıldırım nereden geldiğini ve kaynağını verdiklerini ancak ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklarını söyledi. Başbakan Yıldırım açıklamasında içerideki işbirlikçilerine de söylüyorum diyerek Geçmişte de başaramadınız şimdi de başaramayacaksınız ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım, Dolar kurundaki hızlı yükselişe ilişkin açıklamalarda bulundu.  Özellikle seçim öncesindeki bir takım manipülasyonları dolar kurunda yükselme yine de ne olduğunu belirten Yıldırım nereden geldiğini ve kaynağını verdiklerini ancak ne yaparlarsa yapsınlar başaramayacaklarını söyledi.  Başbakan Yıldırım açıklamasında içerideki işbirlikçilerine de söylüyorum diyerek Geçmişte de başaramadınız şimdi de başaramayacaksınız ifadelerini kullandı. 

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Adnan Menderes havalimanında 2. pis yapılacağını belirterek ayrıca İzmir Alaçatı'da yapılacak yeni havalimanının adının da Ekrem Pakdemirli Havalimanı olacağını söyledi. 

GEÇMİŞTE BAŞARAMADILAR, ŞİMDİ DE BAŞARAMAYACAKLAR
Başbakan Binali Yıldırım açıklamalarında son günlerdeki dolar kurundaki yükselişe değildi.  Dolar kurundaki yüksek için seçime öncesindeki manipülasyonları dayandığını söyleyen Yıldırım, kaynağın ve nereden geldiğini bildiklerini,  fakat bunu yapanların Hangi oyunu oynarsa oynasın başaramayacaklar ne söyledi.  Başbakan Yıldırım dolar kuruna ilişkin yaptığı Flash açıklamanın devamında ise, “ Kaynağını, nereden geldiğini de biliyoruz ama ne yaparsa yapsınlar, hangi oyunun içine girerse girsinler, içerideki iş birlikçilerine de söylüyorum, başaramayacaksınız. Geçmişte de başaramadınız, şimdi de başaramayacaksınız.” ifadelerini kullandı.  Yıldırım son olarak açıklamasında 2008'de başlayan küresel krizin Türkiye'yi teğet geçtiğinde Bugünlerde ABD'de meydana gelen olayların bizim ekonomimizi de yakından ilgilendirdiğini ancak Türkiye'nin ekonomisinin sağlam temeller üzerinde olduğunu söyledi.

Başbakan binali yıldırım İzmir Dolar kuru son dakika son dakika haberi