Başbakan Binali Yıldırım'dan Müjde! Konut Satışları İçin Kampanya Başlatılacak, İşte Detaylar

TAKİP ET

Başbakan Binali Yıldırım, başta Ziraat Bankası olmak üzere birçok bakanın konut stoklarını eritmek için kampanya başlatacağını duyurdu. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Başbakan Binali Yıldırım, başta Ziraat Bankası olmak üzere birçok bakanın konut stoklarını eritmek için kampanya başlatacağını duyurdu. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Bankalar Birliği Genel Kurulu’nda önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşlara müjdeli haberi verdi. Bankaların konut stoklarını eritebilmek için kampanya başlatacağını söyleyen Yıldırım, başta Ziraat Bankası olmak üzere birçok bankanın bu kampanya için düğmeye basacağını açıkladı. 

‘ALGI OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR’

Açıklamalarında seçimle ilgili konulara da değinen Yıldırım, ‘Bu günlerde algı operasyonları devam ediyor. Bunlar seçime kadar da tırmandırılacak.’ dedi. Türkiye ekonomisi ve vatandaşlar üzerinde soru işareti oluşturma gayreti olduğunu söyleyen Yıldırım, ‘Bunların kaynakları bizi ilgilendirmiyor. Biz olguları daha çok anlatacağız ve eminim ki vatandaşlarımız olup biteni görüyorlar. Sahaya çıktığımızda bizi teskin ve teselli ediyorlar.’ dedi.

‘ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ’

Vatandaşlara Ziraat Bankası başta olmak üzere birçok bankanın konut stoklarını eritmek amacıyla kampanyalar başlatacağını söyleyen Yıldırım, ‘Şimdi herkesin ev ödevi var. Bugün için değil baştan beri olan bir şey bu. Bizim ödevimiz nedir? cari ve bütçe açığını planladığımız düzeyde tutmak.’ dedi. Türkiye’nin seçim döneminde olduğunu belirten Yıldırım, ‘Seçim başka, geçim başka’ diyerek seçimin olup biteceğini fakat geçimin devam edeceğini söyleyerek, ‘Çalışmaya devam edeceğiz, üretmeye devam edeceğiz. Çalışanlarımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz.’ dedi.

 

Başbakan Binali Yıldırım Konut müjdesi Bankalar Konut satışları Konut kampanyaları