Başbakan Binali Yıldırım'dan Çok Önemli Açıklamalar: Başlarına Yıkacağız!

TAKİP ET

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara'da katıldığı bir törende Türkiye'nin ve tüm dünyanın gündeminde olan Afrin operasyonuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. bölgedeki terör koridorlarının yıkılacağını söyleyen Yıldırım, 'Ona buna güvenmesinler' diyerek sert çıktı.

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara’da katıldığı bir törende Türkiye’nin ve tüm dünyanın gündeminde olan Afrin operasyonuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. bölgedeki terör koridorlarının yıkılacağını söyleyen Yıldırım, ‘Ona buna güvenmesinler’ diyerek sert çıktı.

‘MÜCADELE SÜRECEK’

Afrin operasyonu devam ederken Başbakan Binali Yıldırım Ankara’da katıldığı bir ödül töreninde gündemdeki en sıcak konu olan Zeytin Dalı operasyonuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin terör örgütleri ile mücadelesinin kesintisiz bir şekilde devam edeceğini söyleyen Yıldırım, 15 Temmuz hain darbe gecesi yaşanan mücadele ve gösterilen fedakarlıkları örnek verdi. 

‘DÜNYAYI DAR EDECEĞİZ’

‘Bayrağımız inmeyecek, ezanlarımız dinmeyecek’ diyen Başbakan Binali Yıldırım, Türkiye’yi hedef alan teröristlere ve onların ağababalarına dünyanın dar edileceğini söyleyerek ‘Şehitlerimizin ve gazilerimizin kanı yerde kalmayacak’ dedi. Güney sınırlarında planlanan tezgahlara değinen Yıldırım, Türkiye’nin terör örgütü DEAŞ’a Fırat Kalkanı operasyonu ile en büyük darbeyi vurduğunu söyleyen Binali Yıldırım, yeni başlayan Zeytin Dalı operasyonunun bölgede son terörist kalmayana kadar devam edeceğini ve bölgenin tamamen temizleneceğini söyledi. Sosyal medyada operasyonu karalamak isteyenlere de fırsat verilmeyeceğini söyleyen Başbakan Yıldırım, Türkiye’ye leke sürmek isteyenlere fırsat verilmeyeceğini söyleyerek Türk milletinin Zeytin Dalı operasyonuna destek verdiğini söyledi.

 

Başbakan Afrin Açıklama Ankara Zeytin Dalı Teröristler