Başakşehir'den Kendi Evinde Tarihi Galatasaray Galibiyeti!

TAKİP ET

Medipol Başakşehir ve Galatasaray Fatih Terim stadyumunda karşı karşıya geldi. Galatasaray Süper Lig'im başından itibaren başarılı gidişatını ve liderliğini sürdürürken deplasmanda 5-1'lik mağlubiyetle büyük bir yenilgiye uğradı.

Medipol Başakşehir ve Galatasaray Fatih Terim stadyumunda karşı karşıya geldi. Galatasaray Süper Lig’im başından itibaren başarılı gidişatını ve liderliğini sürdürürken deplasmanda 5-1’lik mağlubiyetle büyük bir yenilgiye uğradı. 

Medipol Başakşehir sahasında ligin en başarılı takımı olan Galatasaray’ı ağırladı. Deplasmanda önemli bir karşılaşmaya çıkan Sarı Kırmızılı takım maçın ilk yarısında çok etkili bir performans göstermezken ev sahibi takım maçın başından itibaren oldukça etkili bir performansla ilerledi.

İLK GOL BAŞAKŞEHİR’DEN GELDİ

Maçın ilk yarısında ilk gol ev sahibi takımdan geldi. 25. dakikada sağ kanattan açılan ortaya Başakşehir’in yetenekli defans oyuncusu Attamah şık bir kafa vuruşuyla Galatasaray’ı 1-0 geriye düşürdü. 

ADEBAYOR’DAN ŞIK KAFA GOLÜ

Maçın ilk yarısında goller son bulmadı ve yine Başakşehir’in tecrübeli oyuncusu Adebayor büyük yükselişi ve şık kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımını 2-0 öne geçirdi. 

GALATASARAYIN GOLÜ GOMİS’TEN GELDİ

Maçın ikinci yarısı başladığında ise Sarı Kırmızılı takımın başarılı futbolcusu Gomis 56. dakikada eline geçen fırsatı değerlendirerek topu rakip ağlara göndererek skoru 2-1’e getirdi. Ancak gelen bu gol Galatsarayı umutlandırsa da sadece 2 dakika sonra yine tecrübeli futbolcu Adebayor’un vuruşu ile top ağlarla buluştu skor 3-1’e yükseldi. 

GECENİN YILDIZI ADEBAYOR OLDU

Gecenin en etkili ismi olan Adebayor, bir kez daha topu ağlarla buluşturarak üçüncü golünü attı ve hat-trick yaptı. Adebayor’un ardından maçı sonuçlandıran gol Kerim Frei’den geldi. Kerim Frei’nin 89. dakikada sol çaprazdan attığı gol ile durum 5-1 oldu. Maç, Başakşehir’in tarihi skoru ile maç 5-1’lik skorla sonuçlandı.

 

Başakşehir Galatasaray Maç kaç kaç bitti Maçın skoru Başakşehirden tarihi skor 5-1 Süper Lig 12. hafta Puan durumu Başakşehir Galatsaray maçında neler yaşandı