Başakşehir'de Bavul İçerisinde Bulunan Parçalanmış Cesedin Kimliği Belli Oldu

TAKİP ET

İstanbul Başakşehir'de iki valiz içerisinde parçalara ayrılmış olarak bulunan erkek cesedinin kimliği belirlendi. cesedin Suriye uyruklu 48 yaşındaki Adham Mahmaud'a ait olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Başakşehir'de iki valiz içerisinde parçalara ayrılmış olarak bulunan erkek cesedinin kimliği belirlendi.  cesedin Suriye uyruklu 48 yaşındaki Adham Mahmaud'a ait olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Başakşehir'de bir gecekondunun bahçesinde ve huzur içerisinde parçalanmış halde bulunan erkek cesedinin kime ait olduğu belirlendi.  cinayete kurban giden kişinin Suriye uyruklu 48 yaşındaki Adham Mahmaud olduğu ortaya çıktı.  Gecekondunun bahçesinde bavul içerisinde cesedi bırakan iki kişinin bulunması için polisi yakalama çalışmaları devam ediyor. 

VATANDAŞLAR FARK EDİP POLİSE HABER VERMİŞTİ
İstanbul Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Yeniyol Sokak üzerinde bulunan bir gecekondunun bahçesine üç gün önce 2 kişi tarafından bir bavul atıldığını fark eden vatandaşlar durumu Polise haber verdi.  Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine geldiklerinde bavuldan kan geldiğini fark edince Olay yeri inceleme ve Cinayet Büro Amirliği'ne haber verdi. 

PARÇALARA AYRILMADAN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ
Ekipler olay yerinde yaptıkları İnceleme sonucunda bavulun içerisinde 40-45 yaşlarında sünnetli bir erkek cesediyle karşılaştı.  Cesedin başlı ve kolları ve bacaklarının gövdeden ayrıldığını belirten ekipler şahsın parçalanmadan önce göğüs bölgesinden yaklaşık 10 bıçak darbesiyle bıçaklanarak öldürüldü yeni fark etti.

SURİYE UYRUKLU KİŞİYE AİT
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan İnceleme sonucunda parçalanan cesedin Suriye uyruklu Adham Mahmaud'a ait olduğu belirlendi.  Bavulla cesedi getirerek gecekondunun bahçesine yakındaki kişinin bulunması için polisin çalışmaları devam ediyor.

 

İstanbul Başakşehir bavul ceset parçalanmış erkek cesedi bavul içerisinde ceset son dakika