Başakşehir'de El Bombalı Saldırı

TAKİP ET

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde motosikletli ve kar maskeli iki kişi tarafından Hint restoranı ile iki iş yerinin önünü hedef alan el bombalı saldırı düzenlendi. Saldırıda iş yerlerinde maddi hasar oluştu.

Başakşehir ilçesinde gece saatlerinde Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Doğa Parkı Caddesi'ne plakası belirlenmemesi için kapatılan motosikletle gelen kar maskeli iki kişi, Hint restoranı ile yanında ve karşısında bulunan tadilat halindeki iş yerlerinin el bombası ile saldırı düzenlendi. 

İş yerlerini hedef alan el bombalı saldırıda, el bombasının patlaması sonucu camları kırılan iş yerlerinde maddi hasar oluştu. 

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra olay mahalline polis ekipleri sevk edildi. TEM Şube, olay yeri inceleme ve bomba imha ekiplerince saldırının yapıldığı çevrede araştırma yapıldı. 

Polis ekipleri, el bombalı saldırıyı düzenledikten sonra kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını devam ettiriyor. 

Öte taraftan saldırı anı, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı. 

Görüntülerde olay mahalline motosikletle gelen şüphelilerden birinin el bombasını attıktan sonra kaçması ve patlama anı görülüyor. 

İstanbul Başakşehir El Bombası