Bartın'da Otomobil İle Hafif Ticari Araç Çarpıştı: 2 Yaralı

TAKİP ET

Bartın'da Terminal Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada, hafif ticari aracın içerisinde sıkışan 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından karayolunda savaş alanını andıran görüntüler ortaya çıktı.

Zonguldak’tan Bartın istikametine doğru ilerleyen sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 55 AIL 526 plakalı hafif ticari araç ile kavşaktan Kozcağız Beldesi yönüne dönmeye çalışan ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 74 AZ 841 plakalı otomobil, Bartın Terminal Kavşağı’nda çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle savrulan hafif ticari araç, önce refüje, sonrada elektrik direği ve tabelalara çarparak devrildi. Hafif ticari aracın sürücüsü ve hafif ticari araçtaki bir yolcu aracın içinde sıkıştı.

Kazanın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbar edilmesinden sonra kaza mahalline çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu hafif ticari aracın içerisinde sıkışan 2 kişi kısa sürede kurtarıldı. Sağlık ekiplerinin kaza mahallindeki ilk müdahalesinden sonra yaralılar, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi’ne nakledildi.

Kazadan sonra yolun tek şeridi ulaşıma kapatılırken, araç trafiği tali yoldan verildi. Kazanın ardından devrilen ticari aracın tekerlek, tampon gibi yola ve refüje savrulan parçaları, yıkılan elektrik direği, hasar gören refüj ve trafik tabelaları kaza mahallinde savaş alanını andıran görüntülere yol açtı.

İkinci bir kazanın meydana gelmemesi için polis ekiplerince kaza mahallinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan birinin sağlık durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, diğer yaralının ise hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Bartın Trafik Kazası