Bartın'da İşçi Servisleri Çarpıştı: 1 Ölü, 29 Yaralı

TAKİP ET

Bartın'da meydana gelen trafik kazasında, iki işçi servisi çarpıştı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 29 kişide yaralandı.

Bartın'da Necmi G.'nin kullandığı içerisinde işçilerin olduğu minibüs Kurtköy mevkisinde aynı istikamette seyreden Erol A. yönetimindeki işöçi servisi ile çarpıştı. Kazada, iki işçi servisi de çarpışmanın şiddetiyle devrildi. 

Kazanın çevredekiler tarafından ihbar edilmesinin ardından kaza mahalline polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. 

Sağlık ekipleri tarafından kaza mahallinde yapılan ilk kontrolde minibüs sürücüsü Necmi G.'nin hayatını kaybettiği tespit edildi. 

Kazada yaralanan 2'si ağır olmak üzere 29 kişiye ilk müdahale kaza mahallinde sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Kaza mahalline gelen Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, kaza mahallinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 

Tedbir amaçlı hastaneye tedavi altına alınan minibüs sürücüsü Erol A.'nın, tedavi süreci tamamlandıktan sonra ifadesinin alınması için jandarma karakoluna götürüleceği öğrenildi.

Ayrıca kazadan dolayı kaza mahallinde bir süre aksayan ulaşım, kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasından sonra normale döndü.  

Bartın Trafik Kazası İşçi Servisi