Barda Tanışıp Eve Çağırdı Kapıda Bıçakladı

TAKİP ET

Beyoğlu'nda bir adam eğlence mekanında tanıştığı kadını eve davet etti ancak kadın daha kapıdan girer girmez bıçaklamaya başladı.

Beyoğlu'nda bir adam eğlence mekanında tanıştığı kadını eve davet etti ancak kadın daha kapıdan girer girmez bıçaklamaya başladı. 

Beyoğlu'nda önceki gece korku dolu anlar yaşandı. Bir saldırgan tarafından bıçaklanan kadının yardım çığlıkları tüm mahalleyi ayağa kaldırdı. Bunun üzerine komşular ve çevre tarafından haber verilen polis ekipleri hızla olay yerine geldikleri zaman korkunç manzara ile karşılaştılar.

Cem B. isimli bir adam bir süre önce eğlence mekanında tanıştığı bir kadın ile konuşmaya başladı. Birbirlerine telefonlarını veren ikili telefonda saatlerce mesajlaşmaya başladılar. Bunun ardından tanıştıktan bir hafta sonra Cem B. isimli saldırgan şahıs tanıştığı kadını Beyoğlu'nda bulunan evine davet etti. Her şeyden habersiz olan talihsiz kadın ise bu teklifi kabul etti. 

DAHA KAPIDAYKEN BIÇAKLAMAYA BAŞLADI

Ev davetini kabul eden kadın belirlenen adrese akşam saatlerinde gitti. Bunun ardından kapıyı çalan kadın kapının açılması ile büyük şok yaşadı. Kapı açılır açılmaz henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı adam tarafından bıçaklanmaya başladı. Karnından ve elinden bıçaklanan kadın büyük şok yaşadı. Kanı görünce hemen yardım isteyerek olay yerinden kaçan kadın sokakta oturarak karnına tampon yapmaya başladı. Polis olay yerine geldiği zaman saldırganın kan sıçrayan kıyafetlerini çamaşır makinesinde yıkadığını gördü. Saldırının nedeni belirlenemezken saldırgan gözaltına alındı. Bunun ardından yaralanan kadın ise tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. 

beyoğlu barda tanıştı bıçaklamaya başladı eve davet etti