Banyoda 15 Yaşındaki Çocuğu Sıkıştırıp İstismar Eden Afgan Zanlının Cezası Belli Oldu

TAKİP ET

Kayseri'nin bir ilçesinde bulunan çocuk denetim merkezinde olay tarihinde 15 yaşında olan erkek çocuğa banyoda cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan 19 yaşındaki Afgan sanık 13 yıl 4 ay hapis cezası ile cezalandırıldı.

Kayseri'nin bir ilçesinde Çocuk denetim merkezine yurdunda 7 Eylül 2018 tarihinde yaşanan olayda iddiaya göre banyoya giren ve olay tarihinde 17 yaşında olan Y.E.U. isimli erkek çocuğu, Banyo yaptığı sırada Aynı yurtta kalan ve o tarihlerde 18 yaşında olan Afganlı M.M. arkasından gelerek Sabunu ile sırtına ovaları Daha sonra da cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü. Çocuğun şikayeti sonrası gözaltına alınan Afgan uyruklu şahıs çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CEZASI BELLİ OLDU

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık 19 yaşındaki M.M. Ve 16 yaşındaki mağdur ile avukatları hazır bulundu. 16 yaşındaki mağdur çocuk pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde banyo yaptığı sırasında Arkadan gelen Sanığın kendisine tecavüz ettiğini söyledi. Olayla ilgili görüşlerini belirten pedagog ise çocuğun göz teması kurmaktan kaçındığını çocukta Zeka geriliği olabileceğini ve ifadelerine itibarın mahkemenin takdirinde olduğunu söyledi. 19 yaşındaki tutuklu 6 sanık ise üzerine atılı suçlamayı kabul etmezken mağdur çocuğa banyoda cinsel istismarda bulunmadığını iddia etti. Yapılan yargılama sonucunda mahkeme heyeti tutuklu sanık hakkında çocuğun nitelikli cinsel istismar suçundan 13 yıl 4 ay hapis cezası ile tutukluluk halinin devamına karar verdi.

son dakika kayseri cinsel istismar son dakika haberi