Banu Alkan Reklam Filmiyle Geri Döndü, Göğüslerini Gösterme Çabası Dikkat Çekti

TAKİP ET

Ekranlardan bir süredir uzak olan Banu Alkan bir reklam filmi ile geri döndü. Filmde göğüslerini gösterme çabası dikkatlerden kaçmadı.

Ekranlardan bir süredir uzak olan Banu Alkan bir reklam filmi ile geri döndü. Filmde göğüslerini gösterme çabası dikkatlerden kaçmadı. 

Banu Alkan uzun bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyordu. En son ekranlara gelen Dünya Güzelim programı ile dikkat çekmişti. Programın bitişi ile ekranlarda görünmeyen ünlü isim bu sefer bir araç firmasının reklamı ile yeniden ekranlara geri döndü. VIP araç firmasının seçtiği isim reklam filmi ile şimdiden çok dikkat çekecek gibi görünüyor. 

Kamera karşısına geçen ünlü isim bu süreç içerisinde derin dekoltesi ve oyunculuk performansı ile son derece dikkat çekiyor. Reklam filminin henüz yayına alınmadığı ancak kamera arkası görüntülerin dahi son derece dikkat çektiği iddia ediliyor. 

GÖĞÜSLERİNİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTI

Yıllar sonra bir reklam filmi için kamera karşısına geçen ünlü ismin parmak ısırtacak oyunculuğu şimdiden konuşulmaya başladı. Her zamanki gibi sevdiği derin dekolteli kıyafeti dikkat çekerken zaman zaman dekoltesini açmak için çaba göstermesi son derece dikkat çekti. Konuşma şekli ve tavırları ile büyük dikkat çeken Banu Alkan'ın reklam filminin yayınlanması ile birlikte çok konuşulması bekleniyor. Banu Alkan'ın derin göğüs dekoltesi kadar reklam filminde sarf ettiği cümlelerde dikkat çekti. Bunun üzerine reklamın ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. Ünlü isim ise kendi performansını överek çok güzel bir iş çıkardığını dile getirdi. 

banu alkan reklam filmi