Balkondan Düşerek Hayatını Kaybetmişti! Kübranur'un LYS Sonucu Belli Oldu

TAKİP ET

Hatay'da balkondan düşerek hayatını kaybeden Kübranur Çoşğun'un bilgisayar Mühendisliği bölümünü kazandığı öğrenildi.

Hatay’da balkondan düşerek hayatını kaybeden Kübranur Çoşğun’un bilgisayar Mühendisliği bölümünü kazandığı öğrenildi.

Hatay Dörtyol ilçesinde evinin balkonundan düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Kübranur Coşkun ölümüyle ailesi ve yakınlarını büyük bir acıya boğmuştu. Geçtiğimiz günlerde 6 kişiye organları ile can veren Kübranur’un dün açıklanan LYS sonuçlarında bilgisayar mühendisliğini kazandığı öğrenildi.

YAŞASAYDI BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ OLACAKTI

Evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybeden Kübranur Çoşğun’un okuduğu Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nin Okul Müdürü olan Ferhat Yahşi dün açıklanan LYS sınav sonuçlarının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada talihsiz Kübranur’un bu yıl okuduğu 12-B sınıfından mezun olduğunu söyledi. Hayatını kaybeden genç kızın dün açıklanan LYS sonuçlarına göre Malatya İnönü Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini kazandığını açıklayan Yahşi, Kübranur’un çok güler yüzlü ve aktif bir öğrenci olduğunu belirtti. Genç kızın talihsiz bir şekilde evlerinin balkonundan düşerek hayatını kaybettiğini belirten Okul Müdürü Yahşi, ailesinin kızlarının organlarını bağışlayarak 6 kişiye can verdiğini söyledi. 

GERİYE MEZUNİYETİNDEN GÖRÜNTÜLER KALDI

Genç kızın üniversite tercih sürecinde sürekli olarak okuldaki rehber öğretmenlerle iletişim halinde olduğunu belirten Yahşi, genç kızın mühendislik bölümünün geleceğinden emin olduğunu ancak böyle üzücü bir olay olunca tüm hayallerinin son bulduğunu söyledi. Talihsiz Kübranur’dan geriye sadece mezuniyette çekilen görüntüler kaldı.

 

kübranur çoşğun balkon hatay dörtyol balkondan düşen lys sonuçları bilgisayar mühendisliği