Balıkesir'de Skandal! Eş Değiştirme Partisi Yaptılar

TAKİP ET

Balıkesir Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ahlak bürosu ekipleri aylardır takip ettikleri fuhuş çetesini çökertti. Polisler canlılarla sosyal medya üzerinden pazarlık yaparken takibe aldıkları eş değiştirme ve ücret karşılığında kadın çetesini filmleri aratmayan bir operasyonla yakaladı.

Balıkesir'de sosyal medya üzerinden eş değiştirme partileri ve fuhuş pazarlığı yapan kişilere yönelik operasyon düzenleyen polis ekipleri 15 kişi ile birlikte kadınlarla 100 lira ve 500 lira arasında değişen Ücret pazarlığı yapan 16 kişiyi yakaladı. Sosyal medya üzerinden hesap açana ahlak bürosu polisleri takibe aldıkları fuhuş çetesinin içerisinde resmi nikahlı eşini pazarlayan kişileri de gözaltına aldı.

4 KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan kişilerin Ankara Çanakkale ve İzmir gibi illerden Balıkesir'e geldikleri sosyal medya üzerinden pazarlama yaptıkları belirlenirken şahısların üzerinden 362 adet Uyuşturucu hap 11 adet cep telefonu doğum kontrol hapları  cinsel gücü artırıcı ilaçlar ve  fuhuştan kazanılan 16 bin 350 TL  paraya polis ekipleri tarafından el konuldu. Gözaltına alınanlardan Fuhuş yaptığı belirlenen kadınlar adli kontrol şartıyla serbest kalırken 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahısların günlük olarak kiraladıkları ise kapatıldı.

 

balıkesir skandal fuhuş çetesi son dakika