Balıkesir'de Feci Olay! Motosiklet Kamyona Çarptı! 2 Ölü

TAKİP ET

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından bir motosiklet kamyona çarptı. Meydana gelen kazada ise 2 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin ardından bir motosiklet kamyona çarptı. Meydana gelen kazada ise 2 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde feci kaza! Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde yaklaşık olarak 03 YB 818 plakalı bir motosiklet alan28 yaşındaki Umut Özcanbay, dün sabaha karşı saat 04:30 civarında motoru denemesi için 32 yaşında olan arkadaşı Görkem Önen’e verdi. Kendisi de onun arkasına bindi. Ancak iddialara göre aşırı hızlı olan Önen, motorun direksiyon hakimiyetini kaybetti ve Hakkı Aslan’ın kullanmakta olduğu 16 DE 540 plakalı kamyona yan tarafından çarptı.

OLAY YERİNDE CAN VERDİLER

Kazanın meydana geldiğini görenler ise hemen olay yerine sağlık ekiplerini ve polisleri çağırdı. Kıs sürede olay yerine intikal eden polis ekipleri yolu kapatırken, sağlık ekipleri ise Özcanbay ve Gönen’in hayatını kaybettiğini tespit etti. Ardından da kamyon sürücüsü Hakkı Aslan, ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Olay yerine gelen savcının inlemesinin de tamamlanmasının ardından cesetler hastane morguna kaldırıldı ve kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.