Balıkesir'de Bomba Alarmı: Emniyet Birimleri Harekete Geçti, Bomba İmha Ekipleri Bölgede!

TAKİP ET

Balıkesir merkezde en işlek cadde olarak bilinen Milli Kuvvetler Caddesinde bulunan bir şüpheli paket emniyet birimlerini harekete geçirdi.

Balıkesir merkezde en işlek cadde olarak bilinen Milli Kuvvetler Caddesinde bulunan bir şüpheli paket emniyet birimlerini harekete geçirdi.

Gece saatlerinde Balıkesir merkezde en işlek cadde olarak bilinen Milli Kuvvetler Caddesinde bulunan şüpheli bir paket emniyet ekiplerini harekete geçirdi. Ekipler cadde üzerinde yer alan şüpheli paket üzerinde alarma geçerken caddenin tamamen trafiğe kapatıldığı öğrenildi. Çevrede yoğun güvenlik önlemi alan polis ekiplerinin olay yerine bomba imha ekiplerini çağırdığı belirtildi.

BOMBA İMHA EKİPLERİ BÖLGEDE

Alınan ihbar üzerine olay yerine gelen bomba imha ekiplerinden bir bayan polisin üzerine geçirdiği koruyucu kıyafetler ile cadde üzerinde yer alan şüpheli paket üzerinde inceleme yaptığı ve çantanın kontrolünün ardından fünye ile patlattığı öğrenildi. Alınan bilgilere göre, patlatılan paket içerisinden bazı şahsi eşyalar çıktığı öğrenildi. Çevrede olup biteni merak ve panik içerisinde izleyen vatandaşlarda şüpheli paket içerisinden bomba çıkmamasıyla rahat bir nefes aldı.  Polis ekipleri şüpheli paketin etkisiz hale getirilmesi ve durumun normale dönmesinin ardından caddeyi trafiğe açarak bölgeyi normale döndürdü.

 

Son dakika Balıkesir Milli Kuvvetler Caddesi Bomba Şüpheli paketten ne çıktı Bomba imha ekipleri