Balıkesir'de Kamyonetle Traktör Çarpıştı: 1 Ölü, 2 Yaralı

TAKİP ET

Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonetle traktör çarpıştı. Kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişide yaralandı.

Balıkesir'in Gönen ilçesinde A.S. idaresindeki kamyonet, Gönen - Biga karayolundaki Sarıköy Mahallesi mevkisinde, E.K.'nın kullandığı traktöre arkadan çarptı. 

Kazanın ihbar edilmesinin aradından kaza mahalline sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolde kamyonet sürücüsü A.S.'nin kaza mahallinde yaşamını kaybettiği tespit edildi. 

Kazada yaralanan traktör sürücüsü E.K. ve E.M. ise sağlık ekipleri tarafından kaza mahallinde yapılan ilk müdahaleden sonra Gönen Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 

Kazada hayatını kaybeden A.S.'nin cansız bedeni, kaza mahallindeki incelemenin tamamlanmasından sonra otopsi yapılmak üzere Gönen Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kazadan dolayı bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, kazaya karışan araçların çekici yardımıyla yoldan kaldırılmasından sonra yeniden normale döndü. 

 

Balıkesir Gönen trafik kazası