Balıkesir'de feci trafik kazası: İki kadın hayatını kaybetti

TAKİP ET

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde trajik bir trafik kazası meydana geldi. Sevgi Akdağ (50) ve Zülfiye Demirci (48) isimli iki kadın, saat 20.00 sıralarında Bezirci Mahallesi'nde yolun karşısına geçerken bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, ilçe merkezinden Çanakkale istikametine seyreden S.K. (53) adlı sürücünün yönetimindeki otomobil ile iki kadının yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada meydana geldi. Korkunç kaza, çevrede bulunan insanlar tarafından görüldü ve hemen yetkililere bildirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ekibi ve sağlık görevlisi sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde gerçekleştirilen yaralılar, acilen Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tüm çabalara rağmen, Sevgi Akdağ ve Zülfiye Demirci, hayatlarını kaybetmekten kurtulamadılar.

Kaza sonrası otomobil sürücüsü S.K. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı ve işlemleri başlatıldı. Kazanın kesin nedeni ve ayrıntıları henüz netlik kazanmamış durumda ve soruşturma devam ediyor. Bu acı olay, Bandırma ve çevresinde büyük üzüntüye neden oldu.

Balıkesir trafik kazası ölüm haberi