Baldızına Cinsel İstismarda Bulunan Sapık Enişte Gizli Kameraya Takıldı!

TAKİP ET

Bursa'da eniştesi tarafından sık sık cinsel tacize uğradığını dile getiren baldız şikayetçi olurken eve yerleştirdikleri gizli kamera ile taciz olayı kameralara yakalandı. Enişte ise suçunu kabul etmezken kendisini ilginç şekilde savundu.

Bursa'da genç bir kız ablası ve eniştesi ile birlikte yaşadığı sürede eniştesi tarafından cinsel istismara uğradığı gerekçesi ile şikayetçi oldu. Vermiş olduğu ifadelerde ise 'Gece ablamla uyudum ama sabah eniştemle birlikte uyandım' ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı. Enişte hakkında bulunduğu suç duyurusunun ardından mahkeme tarafından sarkıntılık suçundan dolayı 4 yıl 8 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi. 

Bursa'da 35 yaşındaki enişte Berk D.'nin bir fabrikada gece işçisi olarak çalıştığı öğrenildi. Baldızı tarafından şikayetçi olunmasının ardından yargılanmasına başlandığı öğrenildi. Bunun üzerine iftira olduğunu söyleyen ve hakkında ortaya çıkan iddiaları kabul etmeyen enişte için mahkeme tarafından sarkıntılık suçundan hapis cezasının verilmesine karar verildi. 

ENİŞTESİNİN KALÇASINA DOKUNDUĞUNU ANLATTI

Annesi ve babasının boşanmasının ardından ablasının evinde yaşamaya başlayan genç kız eniştesinin çeşitli bahanelerle kendisine cinsel tacizde bulunduğunu anlattı. Bir süre sonra yaşadıklarından dolayı ablasının evine gitmek istemediğini anlattı. Ablasının evine gittiği zamanlarda bazı gecelerde eniştesinin yanına gelerek kalçalarına dokunduğunu anlattı. 

Şikayetini dile getirmesinin ardından abla ile kız kardeş eve gizli kamera yerleştirmeyi düşündüler. Gizli kameraya yansıyan görüntülere göre evde uyuyan baldızının üzerindeki yorganı eniştenin gelerek kaldırmaya çalışması görüldü. Bunun üzerine gece vardiyasında olan eniştesinin ablası işe gidince baldızının yanına yatmaya çalıştığı ileri sürüldü. Suçlamaları kabul etmeyen enişte iyi niyetinin kurbanı olduğunu yapılanların para için yapıldığını iddia etti. Bunun üzerine beraatini istediğini belirtti. Ancak hakkında hapis cezası verildi. 

sapık enişte baldız gizli kamera