Bakıcıya Teslim Edilen 8 Aylık Bebek Beyin Kanaması Geçirdi

TAKİP ET

Antalya'da yaşayan Hatice Duman 8 aylık bebeğini bakıcıya bakması için teslim etti. Nefes adındaki minik bebek bakıcısında olduğu saatlerde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Antalya’da yaşayan Hatice Duman 8 aylık bebeğini bakıcıya bakması için teslim etti. Nefes adındaki minik bebek bakıcısında olduğu saatlerde beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Olay, Antalya’da meydana geldi. Hatice Duman henüz 8 aylık olan Nefes adlı bebeğine bakması için 4 çocuk annesi bir kadınla anlaştı. 31 yalında olan anne Hatice Duman, bebeğine bakması için anlaştığı D.A isimli bakıcıya 24 Nisan sabahı bebeğini götürdü ve bakması için teslim etti. Ancak anne, saat 16.45’i gösterirken bakıcısından gelen telefonla büyük bir şok yaşadı. Bakıcı anneye, minik Nefes’in ölmek üzere olduğunu söyledi. Duydukları karşısında şok yaşayan anne hemen taksiye binerek bakıcının evine gitti. Yaşadıklarını aynı korku ile anlatan anne Hatice Duman, “Telefonda duyduklarım karşısında çok kötü olmuştum. Beni bakıcının evine götüren taksi şoförüyle birlikte çocuğumu almak için yukarı çıkarken, bakıcı kucağında çocuğumla indi. Bebeğimin ellerini, ayaklarını elledim nabız yoktu, ölmüş gibiydi.

'Bebeğime ne oldu?' diye sorduğumda bakıcı 'Yaşıyor gibiydi, sanırım ölmüş' dedi. Bizimle birlikte hastaneye geldi ve oradaki doktorlara bebeğimin soğuk havale geçirdiğini söyledi. Finike Devlet Hastanesi'nden bebeğimi ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk ettiler." ifadelerinde bulundu.

Minik Nefs’in hastanede geçirdiği iki ameliyat sonrasında iyileştiği öğrenilirken anne ve babanın olay sonrasında bakıcıyı jandarmaya şikayet ettiği ve olayın savcılığa intikal ettiği belirtildi. Anne ve baba, bu olayın peşini bırakmayacaklarını ve bakıcının ceza alması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

antalya 8 aylık bebek nefes bebek bakıcı beyin kanaması