Bakanlar Kurulu Sonrasında Bekir Bozdağ'dan Önemli Açıklamalar: "Referandum İçin Türkiye'nin Alacağı Tüm Tedbirler Masaya Yatırıldı"

TAKİP ET

Kuzey Irak'ta yaşanan siyasi olaylar ve referandum kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın topladığı Bakanlar Kurulu'nda görüşüldü. Kritik görüşme sonrasında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ önemli açıklamalarda bulundu.

Kuzey Irak’ta yaşanan siyasi olaylar ve referandum kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın topladığı Bakanlar Kurulu’nda görüşüldü. Kritik görüşme sonrasında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ önemli açıklamalarda bulundu.

CUMHURBAŞKANI2NIN TALİMATIYLA KURUL TOPLANDI

Bugün yapılan kritik Milli Güvenlik Kurulu sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Beştepe’de toplanan Bakanlar Kurulu görüşmesi yaklaşık 2 saat sürdü. Kritik görüşmenin hemen sonrasında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ kamera karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ toplantıda konuşulan önemli konulara değinerek, "Henüz çok geç değilken referandumu iptal edin aksi takdirde Türkiye referandum için alacağı tüm tedbirleri masaya yatırmış durumda” ifadelerinde bulundu. 

‘REFERANDUM İPTAL EDİLMEZSE…”

Kritik Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Tüm ikazlarımıza rağmen bu referandumun yapılması halide Türkiye, anlaşmalardan doğan haklarını mahfuz tutar. Bu anlaşmalar iki ülke sınırları ve o bölgelerdeki ihtilafları nasıl çözüleceğini ortaya koyar. Türkiye bu haklarını hatırlatıyor.” dedi. 

 

cumhurbaşkanı erdoğan bakanlar kurulu MGK başbakan yardımcısı açıklama bekir bozdağ kuzey ırak referandum