Bakan Koca 65 yaş ve üstü vatandaşlara teşekkür mesajı yayınladı

TAKİP ET

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olanlara sabır ve metanetlerinden dolayı teşekkür etti.

Ülkemizde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının görülmesinden kısa bir süre sonra sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız ile kronik rahatsızlığı olanlar, 1,5 ayı aşkın bir zamandır dışarı çıkamıyorlardı. Sokağa çıkma kısıtlamaları Cumhurbaşkanığı Kabine toplantısında alınan kararla esnetilen 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız ile kronik rahatsızlığı olanların, sokağa çıkma yasağı uygulanan hafta sonunun bir gününde yürüme mesafesinde olmak koşuluyla 4 saatliğine dışarı çıkmalarına izin verilmişti.

Sosyal Medya Hesabından Teşekkür Etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından bir video yayımlayarak 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız ile kronik rahatsızlığı olanlara, bugüne kadar alınan sokağa çıkma yasağı kararına büyük bir sabırla ve metanetle harfiyen uydukları için teşekkür etti.

Onların Fotoğraflarını Kullandı

Yayımladığı teşekkür videosunda 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın fotoğraflarını kullanan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Büyüğümüz hanımefendiler ve beyefendiler, günlerden beri özlemini çektikleri parklara ve sokaklara bugün kavuştular. Dışarıda son günlerin en mutlu anlarının bugün yaşandığını söyleyebilirim. Kendilerine sabırlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hanımefendilerin anneler gününü kutluyorum. Sizleri, hep böyle iyi görmeyi temenni ediyoruz.” dedi.  

sağlık bakanı teşekkür mesajı