Bakan Berat Albayrak baba oldu! Sosyal medyadan duyurdu

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 4. kez baba oldu. Yeniden baba olmanın heyecanını yaşayan Albayrak, bu güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 4. kez baba oldu. Yeniden baba olmanın heyecanını yaşayan Albayrak, bu güzel haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Ailelerine yeni katılan 4. çocuklarının sevincini takipçileriyle paylaşan Bakan Albayrak, çocuklarına Hamza Salih ismini verdiklerini söyleyerek, ‘Dualarınızı bekleriz’ dedi.

Berat Albayrak’tan Paylaşım

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir kez daha baba olmanın mutluluğunu takipçileriyle paylaştı. Berat-Esra Albayrak çifti 4. çocukları Hamza Salih’i kucaklarına aldı. Bu güzel haberi Twitter hesabından paylaşan Albayrak, ‘Rabbimize şükürler olsun, bu gece 4. evladımız Hamza Salih ailemize, dünyamıza sefalar getirdi. Sevgili eşim Esra’ya bize bu mutluluğu yeniden yaşattığı için sevgi ve minnetlerimi sunuyorum. Dualarınızı bekleriz.’ ifadelerini kullandı.



Berat Albayrak Kimdir?

1 Ocak 1978 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Albayrak, aslen Trabzon Dernekpazarı ilçesindendir. Lise eğitimini Fatih Koleji’nde tamamlayan Berat Albayrak, üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü’nde tamamlamıştır. Üniversite eğitiminin ardından New York Pace Üniversitesi Lubin School of Business’ta tamamladı. Bankacılık ve Finans bölümünden ‘Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Finansmanı  tezi ile doktora derecesi alan Albayrak, ekonomi, enerji ve finans başta olmak üzere pek çok farklı iş kollarında farklı girişimlere yönetici olarak öncülük etti. 25., 26. ve 27. Dönem İstanbul Milletvekili olarak Meclis’e giren Berat Albayrak, Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez Yürütme Kurulu üyesidir. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı görevini üstlenen Albayrak’ın bakanlık görevini üstlendiği dönemde Türkiye’nin orta ve uzun vadeli enerji politikalarından oluşan Milli Enerji ve Maden Strateji Belgesi hazırlandı. Bu görevin ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk Hazine ve Maliye Bakanlığı görevini üstlenen Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Esra Albayrak ile evlidir. 3 çocuk babası olan Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 4. çocuğunu bu gece itibari ile kucağına almıştır.


 

berat albayrak esra albayrak hamza salih