Bakan Albayrak Paylaştı: Köpekleri Besleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Soğuk Yiyeceği Eli ile Isıttı

TAKİP ET

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın küçük bir köpeği elleriyle besledi yanları sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın köpeklere ne kadar hassas davrandığı da görülüyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın küçük bir köpeği elleriyle besledi yanları sosyal medya hesabından paylaştı.  Görüntülerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın köpeklere ne kadar hassas davrandığı da görülüyor. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olan Berat Albayrak, sosyal medya hesabından Erdoğan'ın küçük bir köpeği yiyecek verdiği anları paylaştı. 

HASSASİYETİ ALKIŞLANDI
 2017 yılına ait bir videoya sosyal medya hesabından paylaşan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın küçük ve sevimli bir köpeği elleriyle besledi anları herkese gösterdi.  Görüntülerde Cumhurbaşkanı Erdoğan küçük köpeği vereceğiz halı salon soğuk olduğunu fark edince eliyle ısıtıyor.  Erdoğan'ın Bu hassasiyeti sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük takdir topladı. 

"O ZAMAN ÇİKO'YA UĞRAYAYIM"
Elinde ısıttığı salatalığı köpeğe verdikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan köpeklerle bir süre oynuyor.   Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak paylaştığım videoya, "Eşim Esra'nın telefon kayıtlarından Nisan 2017'ye ait tatlı bir anıyı anımsadık dün gece... O gün cumhurbaşkanımız işe giderken kapıdan selam vermek için oğluna uğramak ister, fakat evde olmadıklarını öğrenince 'o zaman Çiko'ya uğrayayım' der. Çiko'ya vermek için salatalık ister, verilen salatalığın soğuk olduğunu farkedince öyle vermeye kıyamaz, elinin içinde ısıtarak verir. Şükürler olsun ki ülkemizde böyle incelikler hala çoğunlukta..." notunu düştü.

son dakika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak köpek çiko erdoğanın köpek beslediği görüntü son dakika haberi