Bakan Açıkladı: PKK Son Nefesine Geldi

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bugün yaptığı açıklamada yıllardır ülkeyi bölmeye çalışan ve etnik farklılıkları bahaneye da terör örgütü PKK'nın neredeyse son nefesine geldiğini söyledi. İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan terörden arananlar listesinin renkli olanları ele aldıklarını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'teker teker üstlerini çiziyoruz.' ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bugün yaptığı açıklamada yıllardır ülkeyi bölmeye çalışan ve etnik farklılıkları bahaneye da terör örgütü PKK'nın neredeyse son nefesine geldiğini söyledi.  İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan terörden arananlar listesinin renkli olanları ele aldıklarını söyleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “teker teker üstlerini çiziyoruz.” ifadelerini kullandı.

Devam eden terör operasyonları ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Geçen yılın tamamında bu renkli listelerden (terörden arananlar listesi) 63 teröristi etkisiz hale getirmiştik. Bu yıl sene sonu gelmeden 65 tanesini evlatlarımız etkisiz hale getirdi. Dün Tunceli'de Kutuderesi'nde 10 teröristi daha etkisiz hale getirdik. Bunların bütün kırıntılarını süpürüyoruz."  ifadelerini kullandı.

UYUŞTURUCU OPERASYONLARI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamasının devamında, "Uyuşturucu operasyonlarımız neticesinde sadece 2018 yılı 18 Eylül tarihine kadar 15 bin 262 uyuşturucu satıcısını cezaevine gönderdik." dedi.

SON DAKİKA son dakika içişleri bakanı süleyman soylu PKK terör operasyonları