Bahçeli'den Çok Sert Sözler! "Öleceksek, Adam Gibi Ölelim"

TAKİP ET

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu ve terörle mücadele konusunda önemli açıklamalar yaparken, AB'ye de sert mesajlar yolladı. İşte Bahçeli'nin konuşmasının detayları…

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu ve terörle mücadele konusunda önemli açıklamalar yaparken, AB’ye de sert mesajlar yolladı. İşte Bahçeli’nin konuşmasının detayları…

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Öncelikle Avrupa Birliği’nin Türkiye’nin Ege ve Akdeniz’de ki faaliyetlerini kınamasına sert bir tepki gösteren Bahçeli, AB’nin her zaman Türkiye’nin karşısına bariyer çektiğini söyledi ve alınan kınama kararının skandal olduğunu dile getirdi. AB zihniyetinin Türkiye’nin Lozan Antlaşması’ndan kaynaklı olan haklarını gasp etmek istediğini söyledi ve kına mesajının yok hükmünde olduğunu belirtti. Avrupa ülkelerinin PKK’yı terör listesine almasına karşın, teröristlerin at oynattığını belirten Bahçeli, Avrupa’nın teröristlere kucak açtığını da sözlerine ekledi. 

PKK’NIN DESTEKÇİSİ ABD

Terör örgütlerinin sınır bölgesinde bir koridor oluşturulmasının önünün hem Fırat Kalkanı hem de Zeytin Dalı harekatı ile kesildiğini belirten Bahçeli, bu operasyonların ardından sıranın ise teröristlerin diğer yuvalandığı yerler olduğunu söyledi. Terör örgütü PKK/PYD’nin en büyük destekçisinin ABD olduğunu açık açık dile de getiren Bahçeli, ABD’nin hem müttefiklik yaptığını hem de teröristleri silahlandırdığını söyledi.

Türk tarihini karalamak için hesap yapanların heveslerinin kursağında kalacağını da belirten Bahçeli, Cumhur ittifakını kimsenin bozamayacağını söyledi ve “Türkiye ile kapanmamış hesabı olanlar, Sevr ile yanıp tutuşanlar, Türk tarihini karalamak için seferber olanlar hesapları kursaklarında kalarak yine kaybedeceklerdir. CHP, HDP, İP, PKK,PYD ve diğer yedekleri Cumhur andını bozamayacaklarıdır. Yaşayacaksak adam gibi yaşayalım öleceksek de adam gibi ölelim” dedi.

 

bahçeli Devlet Bahçeli MHP mhp grup toplantısı ABD PKK zeytin dalı fırat kalkanı harekatı haberler siyaset haberleri