Bağcılarda Suriyeli 4 Kişi Genç Kadını Sopayla Dövdü! Kamera Her Şeyi Kaydetti!

TAKİP ET

Bağcılar'da kadına şiddetin bu kez farklı bir boyutu meydana geldi. Eli sopalı saldırganlar bir kadını darp etti. Alınan bilgilere göre Bağcılar'da karşı dükkan çalışanları ile aralarında husumet olduğu öğrenilen S.Y isimli kadın eşinin dükkanı önünde eli sopalı 4 kişi tarafından saldırıya uğradı. Genç kadının 4 kişi tarafından dövülme anı güvenlik kameralarına bir bir yansıdı.

Bağcılar’da kadına şiddetin bu kez farklı bir boyutu meydana geldi. Eli sopalı saldırganlar bir kadını darp etti. Alınan bilgilere göre Bağcılar’da karşı dükkan çalışanları ile aralarında husumet olduğu öğrenilen S.Y isimli kadın eşinin dükkanı önünde eli sopalı 4 kişi tarafından saldırıya uğradı. Genç kadının 4 kişi tarafından dövülme anı güvenlik kameralarına bir bir yansıdı.

Yaşanan darp olayı geçtiğimiz ay KemalPaşa Mahallesi, Eski Pazar Caddesi’nde meydana gelmişti. İddialara göre, cadde üzerinde yer alan bir dükkanda çalışan Adem Y. ile hemen karşı dükkanda çalışan Suriyeli kişiler arasında husumet yaşandı. geçtiğimiz ay ise Adem Y. ve Suriyeli kişiler tekrar bir tartışma yaşadı. Tam bu sırada Adem Y.’nin eşi S.Y 9 yaşındaki kızıyla birlikte eşini ziyarete gelmişti. İki taraf arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Adem Y. darp edildi. Aynı zamanda kocasının darp edildiğini gören S.Y isimli kadında Suriyelilerle tartışmaya başladı. Eli sopalı 4 Suriyeli 9 yaşındaki çocuğunun yanında S.Y isimli kadını acımasızca darp etti.

GENÇ KADINA SALDIRI ANI GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

S.Y isimli genç kadının 9 yaşındaki kızının gözü önünde sopalarla darp edilmesi bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, cadde üzerinde hareketlilik yaşanırken koşmaya başlayan S.Y’nin arkasından gelen kişiler tarafından dövülerek yere düşme anı görülüyor.

ÇOCUĞUMUN PSİKOLOJİSİ BOZULDU GECELERİ UYUYAMIYOR

Yaşanan olaydan sonra 4 kişiden şikayetçi olduklarını belirten S.Y isimli genç kadın küçük kızının ise bu olay yaşandıktan sonra psikolojik olarak kötü etkilendiğini belirtti. S.Y açıklamasında, "Geçen yıl bizim şehitlerimiz olduğu zamanlarda karşımızdaki dükkanlarda YPG şarkıları çalıp, halay çekmelerinden şikayetçi olduk. Bunlar da nasıl öğrendilerse, öğrendiler. Ondan sonra aramızda husumet başladı. Olay günü ben eşimi ziyarete gittim dükkana. Ondan sonrasında, onlar silahlanmışlar, coplar, balyozlar, sopalarla. Yanımıza gelip, sopaları çıkarttılar. Sonrasında eşime saldırı oldu. Eşimle, dükkanda çalışan bir arkadaşımız kaçmaya başladı. Ben de onların arkasından gittim. Sonrasında onları bırakıp, bana saldırmaya başladılar. Bu saldırı esnasında 9 yaşındaki kızım yanımızdaydı. Şu an çocuğun psikolojisi bozuk. Geceleri uyuyamıyor, annemi ve babamı öldürecekler diye." şeklinde konuştu.
 

 

bağcılarda kadına sopalı saldırı suriyeli 4 kişi kadını sopayla dövdü bağcılar istanbul güvenlik kameralarına yansıdı