Bağcılar'da Sıcak Saatler! Sokak Ortasında Silahlar Patladı: 1'i Öğrenci 5 Yaralı

TAKİP ET

İstanbul Bağcılar'da sokak ortasında çıkan silahlı çatışma sonucunda 1'i öğrenci 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

İstanbul Bağcılar’da sokak ortasında çıkan silahlı çatışma sonucunda 1’i öğrenci 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Olay, İstanbul Bağcılar’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, bir okul önünde iki grup arasında silahlı çatışma çıktığı öğrenildi.

İstanbul Bağcılar Namık Kemal Caddesi’nde meydana gelen ve silahlı çatışmanın yaşandığı olayda, 1’i öğrenci 5 kişinin yaralandığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken olay yerine özel harekat polisleri de intikal etti. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alınırken polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

GRUPLARIN ARASINDA HUSUMET OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Olayın akşam saatlerinde 19.30 sularında meydana geldiği öğrenilen olayda aralarında çatışma çıktığı öğrenilen iki  grubun arasında husumet olduğu öğrenildi. Silahların patlamasıyla herkes büyük bir panik yaşarken öğrencilerin büyük bir korku yaşadığı görüldü.Korku ve panik içinde etrafa kaçışmaya başlayan öğrenciler ve vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çıkan silahlı çatışmada 1'i öğrenci 5 kişinin yaralandığı öğrenilirken yaralıların sağlık ekipleri tarafından müdahalesi yapıldığı ve ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Yaralanan 5 kişinin kaldırıldıkları hastanede tedavi altına aındıkları öğrenildi.

 

İstanbul Bağdat Sokakta silahlı çatışma Yaralı var mı Ölü var Mı Polis özel harekat Çatışma