Bağcılarda Hareketli Dakikalar! Bankayı Soymak İsteyen Şahıs Banka Çalışanını Yaralayarak Kaçtı

TAKİP ET

Bağcılar'da yaşanan olay herkesi korkuttu. Bir şahıs Bağcılar'da bulunan bir bankaya soygun yapmak amacıyla girdi. Bankaya giren soyguncu bir banka çalışanını elinden vurarak yaraladı. Polis ekipleri harekete geçerek taksi ile kaçan soyguncunun bindiği araç kısa sürede bulundu. Aracın içinde hareketsiz halde bulunan sürücünün başına ateş ederek intihar girişiminde bulunduğu belirlendi.

Bağcılar’da yaşanan olay herkesi korkuttu. Bir şahıs Bağcılar’da bulunan bir bankaya soygun yapmak amacıyla girdi. Bankaya giren soyguncu bir banka çalışanını elinden vurarak yaraladı. Polis ekipleri harekete geçerek taksi ile kaçan soyguncunun bindiği araç kısa sürede bulundu. Aracın içinde hareketsiz halde bulunan sürücünün başına ateş ederek intihar girişiminde bulunduğu belirlendi.

İstanbul Bağcılar Mahmutbey’de bulunan bir bankaya silahlı soygun girişiminde bulunuldu. Maskeli olduğu söylenen bir kişi bankaya girerek soygun yapmak istedi. Fakat vezne görevlisi silahlı soyguncuya direndi ve sonunda soyguncu direnen vezne görevlisinin eline ateş ederek onu yaralayarak bankadan kaçtı. Soyguncu ateş etmesi karşılığında bankanın güvenlik görevlilerinden gelen karşılık ateş sebebiyle bankadan para alamadan kaçtı. Elinden yaralanan vezne görevlisi hastaneye kaldırıldı olay yerine ihbar üzerine polis görevlileri geldi.

SOYGUNCU İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞ

Bankada soygun gerçekleştiremeyen maskeli soyguncunun bir süre sonra kaçtığı taksinin içinde bulunduğu belirlendi. Soyguncu araç içerisinde hareketsiz şekilde yatıyordu. Polis ekipleri sürücünün başına ateş ederek intihar girişiminde bulunduğunu belirledi. Hemen hastaneye kaldırılan yaralı soyguncunun sağlık durumunun ağır olduğu belirlendi. 

 

bağcılar istanbul soygun girişimi soyguncu silahla saldırdı banka çalışanı yaralandı