Bağcılar'da Dehşet! Karısını ve Onun Sevgilisini Çocuklarının Gözü Önünde İşkence Yaparak Öldürdü

TAKİP ET

İstanbul Bağcılar'da Suriye uyruklu Hulud Hemdos ve sevgilisi olduğu iddia edilen adamı öldüren Muhammed El A. cinayetin ardından Suriye'ye Kaçmak için kilise gittiği sırada Düzce'de Güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Yakalanan katil zanlısının iki çocuğunun gözü önünde cinayeti karısının kardeşi olan Fahad H. ile birlikte işlediği ortaya çıktı.

İstanbul Bağcılar'da Suriye uyruklu Hulud Hemdos ve sevgilisi olduğu iddia edilen adamı öldüren Muhammed El A.  cinayetin ardından Suriye'ye Kaçmak için kilise gittiği sırada Düzce'de Güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Yakalanan katil zanlısının iki çocuğunun gözü önünde cinayeti karısının kardeşi olan Fahad H. ile birlikte işlediği ortaya çıktı.

Dün Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Suriye uyruklu Ferac El Abid, ağabeyi ve yengesinin 2 yeğenini kendisine bıraktığını Çocukları götürmek için eve gittiğinde ise kapıdan izi gördüğünü söyledi. Bunun üzerine harekete geçen Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, kayıp olduğu iddia edilen Suriyeli çiftin Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi 1418 Sokak'ta bulunan evlerine çilingir yardımıyla girdi. İçeriye giren polis ekipleri evde kadınla birlikte Üzerinde kimlik bulunmayan bir erkeğin kanlar içerisindeki cesetleri ile karşılaştı.

ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNDE İŞKENCEYLE ÖLDÜRÜLMÜŞLER
Polis ekipleri olayla ilgili yaptıkları çalışma sonucunda cinayetlerin Hulud Hemdos'un kocası Muhammed El A. ve öldürülen kadının kardeşi Fahat H. tarafından işlendiğini belirledi.  iddiaya göre Suriye uyruklu Fawaz A.,  kendisi ile aynı evde kalan Suriyeli arkadaşının Muhammed El A.'nın karısı Hulud Hemdos ile ilişkisi olduğunu  intihar etti. Suriye uyruklu Yusuf El A. ve Ahmad A.,  bu iddia üzerine Suriye uyruklu Hulud Hemdos'un evini gözlemeye  başladı. Genç kadının evine ilişki yaşadığı kişi olduğu iddia edilen şahsın düğün sabah saat 06.00 sularında gelmesi üzerine Gözcüler durumu kocaya bildirdi. Muhammed El A. da kayınbiraderi Fahad H. ile birlikte eve gelerek genç kadın ve sevgilisi olduğu iddia edilen adamı yakaladı. İddiaya göre kadını iki çocuğunun gözü önünde işkence yaptıktan sonra bıçaklayarak öldürdü.

SURİYE'YE KAÇMADAN YAKALANDILAR
Eşini öldüren Muhammed El A.'nın özel bir otomobile kilise doğru hareket ettiğini belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri Düzce'de düzenlenen operasyonla zanlıyı ve yanında bulunan 4 kişiyi gözaltına aldı. Cinayete karıştığı iddia edilen ve öldürülen kadının kardeşi olduğu öğrenilen şahıs ise Gaziantep'te yakalandı. Yine cinayete yardım ve yataklık ettiği iddia edilen Suriye uyruklu 6 kişi daha gözaltına alındı.

YALAN SÖYLEMİŞ
Gözaltına alınan zanlılar arasında polise ihbarda bulunan katil kocanın kardeşi Ferac El Abid'in de bulunduğu öğrenildi. Olaydan haberi olan kardeşin cinayetten sonra çocukları evden aldı ve ağabeyinin kaçması için yeterli zaman geçtiğini düşündükten sonra polise başvurduğu iddia edildi.

 

istanbul bağcılar cinayet suriye dehşet son dakika