Babaya "İlk İlişki" Davası...

TAKİP ET

14 yaşındaki oğlunun cinsel deneyim yaşaması için bir kadın ayarlayan iş adamı Nurettin K. 5 yıldan 12 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Akaryakıt işiyle uğraşan işadamı Nurettin K., 5 yıl önce 14 yaşındaki oğlu B.K'nın cinsel deneyim yaşaması için bir arkadaşından yardım istedi. Daha önce hakkında fuhuş aracılığı yapma suçundan soruşturma açılan Fatma Y. de, Nurettin K.'nın oğlu için 25 yaşındaki Bahar O.'yu ayarladı. Nurettin K.'nın Kandilli'deki evine misafir olarak giden Bahar O., o gün 14 yaşındaki B.K ile cinsel ilişkiye girdi. "PARAYLA YATTIM" Başka bir soruşturma kapsamında telefonları dinlenen işadamı Nurettin K.'nın bu konu hakkındaki konuşmaları da mercek altına alındı. Konuşmaları inceleyen polisler, işadamının 15 yaşındaki oğlunu cinsel ilişkiye yönlendirdiği yönlendirdiği gerekçesiyle dosyayı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderdi. Savcılık Bahar O.'nun ifadesini aldı. Çocukla babasının isteği üzerine para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğini itiraf etti. ÇOCUĞUN RUH SAĞLIĞI B.K. Adli Tıp Kurumu'na muayene amacıyla sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda çocuğun ruh sağlığının bozulmadığı belirtildi. Savcı, baba Nurettin K.'nın ve aracı Fatma Y.'nin ‘Çocuğun basit cinsel istismarı’ ve ‘Fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek’ suçlarından 5 yıla 12 yıla kadar hapis cezası ile yargılanmasını talep etti. Cinsel ilişkiye giren Bahar O. da , ‘Çocuğun basit cinsel istismarı’ suçundan 3 yıldan 8 yıla kadar hapsi isteniyor. İş adamı ve beraberindeki iki kadın, Ağız Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

14 yaşında cinsel ilişki 14 yaşında cinsel ilişkiye girdi Adli Tıp Kurumu Ağır Ceza Mahkemesi cinsel istismar cinsel istismar suçu çocuğu için kadın tuttu çocuğun cinsel istismarı fuhuşa aracılık etme uçu fuhuşa teşv