Babasının Yeni Eşini Kesti!

TAKİP ET

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Samet Yapıcı Cihan isimli kişinin babasının evleneceği kadını keserek korkunç şekilde öldürmesi dikkat çekti.

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Samet Yapıcı Cihan isimli kişinin babasının evleneceği kadını keserek korkunç şekilde öldürmesi dikkat çekti. 

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Samet Yapıcı Cihan isimli 24 yaşındaki gencin uzun zamandır psikolojik sorunlarının olduğu öğrenildi. Psikolojik anlamda son zamanlarda giderek ağırlaşan gencin yaşadığı tartışma sonrasında babasının evleneceği Gürcistan uyruklu kadının boğazını feci şekilde keserek can verdiği öğrenildi.  Konu hakkında soruşturma başlatıldı. 

Gencin babasının evlenmek için bir süredir Gürcistan asıllı bir kadınla görüştüğü biliniyor. Kadınla evlenmek için evlilik işlemlerini tamamlamaya çalışan adamın oğlu ile yaşadığı sorun karşısında ortaya çıkan cinayet adeta kan dondurdu. 

BOĞAZINI KESTİ

24 yaşındaki Yapıcı bu süreçte tartıştığı kadınla kavgayı büyüttü. Kavganın sebebi henüz bilinmezken konu hakkında güvenlik güçleri tarafından araştırma başlatıldı. Kavganın bir süredir büyümesinin ardından mutfaktan bıçak alan genç adam babasının eşinin boğazını kesti. Talihsiz kadın bıçak darbesi ile olay yerinde kan kaybederek can verdi. Komşuların durumu anlaması üzerine hemen sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadığı belirlendi. Katil çocuk polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ekipleri olay yerini incelemek için çalışma başlattı. Evde yapılan aramalarda bıçağa ve ruhsatsız bir silaha el konulduğu öğrenildi. 

kocaeli cinayet boğazını kesti