Babasının Koyun Kesmesine Yardım Eden Çocuk Feci Şekilde Can Verdi

TAKİP ET

Muş'un Varto ilçesinde hayvan kesen babasına yardım etmek isteyen gencin ayağının takılması sonrasında hayvanı asacakları ipe dolandığı ve boynunu kırdığı öğrenildi. Feci ölüm hakkında inceleme başlatıldı.

Muş'un Varto ilçesinde son derece garip bir ölüm yaşandı. 13 yaşındaki bir genç babasının koyun kesmesine yardım ediyordu. Kesilen koyunun kanca ile ağaca asılması sırasında devreye giren çocuğun ayağı karlı zemin yüzünden kaydı. Bunun üzerine birden dengesini kaybederek düştü. O sırada koyunu asmak için bulunan ip boğazına takıldı. Genç çocuğun boynunun kırıldığı öğrenildi. 

Varto ilçesinde ortaokul öğrencisi olan 13 yaşındaki Maruf Demir babasına yardım ediyordu. Kesilen koyunun derisinin yüzülmesi için ağaca asmak ve işlemi daha rahat yapmak istedi. Babasına yardım ettiği sırada karlı zeminde ipi toplamak isterken dengesini kaybetti. Düşen genç çocuğun boğazına toplamaya çalıştığı ip dolandı. Kazanın ardından boynu kırılan genç oracıkta feci şekilde can verdi. 

BOYNUNDAKİ İPLE ASILI KALDI

Varto ilçesine 60 kilometre uzaklıkta bulunan Yurttutan köyünde yaşanan korkunç ölüm herkesi son derece etkiledi. 7. sınıf öğrencisi olan gencin boynuna toplamaya çalıştığı ip takıldı. Düşen genç bir anda neye uğradığını anlamadan boynunda iple asılı kaldı. Sert bir şekilde düştüğü için iple asılı kaldığı anda boynunun kırıldığı öğrenildi. 

Durumu fark eden aile hemen sağlık ekiplerine haber verdiler. Ardından gencin boynunun kırıldığı ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Konu hakkında inceleme başlatılırken herkesin karnesini aldığı günde genç çocuk gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

muş koyun çocuk feci ölüm