Babasının Arabasıyla Kaza Yapınca Korkudan İntihar Etti!

TAKİP ET

Kayseri'de babasının arabasını gizlice alıp üstüne kaza yapan lise öğrencisi babasının kendisine kızmasından korktuğu için evin balkonundan atlayarak intihar etti.

Kayseri'de okuldan çıktıktan sonra eve gelen 16 yaşındaki lise öğrencisi evde arabayı görünce tek başına çıkıp bir tur atmak istedi. Babasından gizli bir şekilde anahtarı alıp küçük bir gezintiye çıktı. Ancak hiç beklemediği anda yaptığı kaza sonrasında araçta hasara sebep oldu. Kaza yaptıktan sonra korku içerisinde eve geldi. Kimseye durumu anlatamayan genç neye uğradığını şaşırdı. Çareyi evlerinin altıncı katından atlayarak canına kıymakta buldu. 

Ailesinden izinsiz aldığı arabayı çarpıp kaza yapınca hesap veremeyeceğini düşündü. Babasının kendisine çok kızacağından korkan genç korku içerisinde intihar etti. Evlerinin altıncı katından atlayan lise öğrencisi Semih yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

KORKUDAN İNTİHAR ETTİ

Olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. Merkez Kocasinan ilçesinde Yenidoğan Mahallesinde oturan lise öğrencisi Semih S. eve geldiğinde evde kimsenin olmadığını fark etti. Araba kullanmaya çok meraklı olan genç evde duran arabayı babasından izinsiz alarak gezmeye çıktı. Eve gelirken aracın hakimiyetini birden kaybetmiş. Bunun ardından istinat duvarına çarparak durabildi. 

Kendisinde herhangi bir hasar olmazken arabanın ciddi bir hasar aldığını görünce büyük panik yaşadı. Kaza yaptığı için babasının kendisine kızmasından korkan lise öğrencisi genç evin balkonundan atladı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bunun ardından polis tarafından konunun derinlemesine araştırılması için soruşturma başlatıldı. 

kayseri araç kaza intihar