Babasını Bıçaklayan Genç Bıçak Kırılınca...

TAKİP ET

Kıbrıs'ın Lefkoşa bölgesinde tartıştığı babasını banyodayken bıçaklayan genç polis tarafından gözaltına alındı. Daha öncede babasını 6 yerinden bıçakladığı öğrenildi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde akıl almaz bir olay meydana geldi. Babasıyla kavga eden genç babasının duşta olduğu bir anı kollayarak onun savunmasız olduğunu düşündü. Evde bulunan ekmek bıçağı ile birlikte babasına duştayken saldırdı. Bunun üzerine babasını üç farklı yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldı. Babasını korkunç bir şekilde bıçaklayan genç ise gözaltına alındı. 

Kıbrıs'ın Lefkoşa ilçesinde meydana gelen akıl almaz bir olay herkesi büyük şaşkınlığa uğrattı. Kızılay bölgesinde meydana gelen olay sonrasında Raif Korçin isimli genç babası Kemal Korçin ile bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın bir süre sonra büyümesinin ardından kavgaya dönüştü. 

BABASINI DAHA ÖNCEDE BIÇAKLAMIŞ

Kavganın ardından duşa giren babasını evde bulunan ekmek bıçağı ile üç yerinden bıçaklayan genç olay yerinden kaçtı. Sırtından ve göğsünden bıçaklanan adamın çığlıklarına komşular koştu. Sağlık ekiplerinin çağrılmasının ardından yaşlı adamın hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Devlet hastanesinde tedavi altına alınan adamın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Lefkoşa Kaza Mahkemesine çıkarılan cani evlat hakkında 3 gün gözaltı kararının çıkarıldığı öğrenildi. Bunun üzerine açılan soruşturmada babasını daha öncede 6 yerinden bıçakladığı öğrenildi. Ancak o dönem babasının şikayetçi olmaması sebebiyle olayın üzerinin kapatıldığı tespit edildi. 

kıbrıs evlat oğul bıçaklama