Babasına Öyle Bir İftira Attı Ki!

TAKİP ET

İstanbul'da öz kızına cinsel tacizde bulunmak suçundan yargılanan babanın kızı duruşmada babasına iftira attığını itiraf etti.

İstanbul'da öz kızına cinsel tacizde bulunmak suçundan yargılanan babanın kızı duruşmada babasına iftira attığını itiraf etti. 

İstanbul'da bir süre önce kızının şikayeti sonrasında tutuklu yargılanan ve kızına cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen babanın yargılamasına devam ediliyor. Çıkarıldığı mahkeme tarafından 40 yıla kadar hapis cezası istendiği öğrenilmişti. Ancak mahkemede vermiş olduğu ifadelerde suçu kabul etmezken, kızını kendinden büyük erkeklerle gezdiği için uyardığım ve sonrasında tokat attığım için böyle bir iftirada bulundu demişti. 

İfadelerinde 'Kızımın böyle bir iftira atacağını hiç düşünmedim. Diğer kızımla birlikte okulda bir mektup yazmışlar. Öğretmenleri beni çağırdı. Sonra karakola ifade vermeye gittim. Ben kızımı dışardaki insanlardan korumaya çalışırken bana böyle bir iftira atıldı' dedi. 

BABASINDAN İNTİKAM ALMAK İSTEMİŞ

15 yaşındaki genç kız ise son duruşmada ifadesini tamamen değiştirerek babasına iftira attığını kabul etti. Babasının yasakladığı ve kendisinden yaşça büyük olan bir kişi ile görüşmeye başladığını babasının bu duruma engel olmak istemesi üzerine ve kendisini dövdüğü için intikam almak adına böyle bir ifade verdiğini anlattı. Babasının sadece karakolda ifade vereceğini düşünürken tutuklanması üzerine yanlış bir şey yaptığını kabul ettiğini belirtti. Bu konuda son derece pişman olduğunu özellikle belirtti. Baba ise bu durumda kendi kızından attığı iftira sonrasında şikayetçi olmadığını özellikle belirtti. Mahkemede verilen son kararın ardından babanın beraatine karar verildi. 

babasına iftira attı cinsel taciz şok karar