Babalar Gününü Geç olmadan Kutlayın!

TAKİP ET

Babalar günü geldi çattı. Bu özel günde kıymetli babanızı birbirinden şık hediyeler ile sevindirin.

Babamı göreli tam 4 yıl olacak bu babalar gününde. Hasta yatağından bana bakarak gözlerinden akan yaşlar hiç gözümün önünden gitmiyor. Öyle hüzünlü, acılı ve bir o kadar da özlemle bakan o gözler, adeta hayatım boyunca yaşadığım en kötü anlardı. Babamı bir sonraki babalar gününde göremeyeceğimi bilmek bana acıların en büyüğünü yaşatıyor, ona doya doya sarılamamak beni daha şimdiden kahrediyordu.

 

 

Bu son babalar günümüz en güzel şekilde geçmeliydi. Sanki gelecek olan babalar gününde hiç pişman olmak için. Hasta babam yerinden dahi kalkamazken ben bu balar gününde nasıl bir şey yapabilirdim. dünyanın hazinelerini babamın ayaklarına mı sermeliydim? Yâda sihirli bir değnek alarak babamın sağlığını ona geri mi vermeliydim? Tüm bunlara ne yazık ki gücüm yetmediği gibi hasta olan babama moral vermekte bile zorlanırken.

Babalar günü hüzünlü geçenler ne mi yapsın? Tek bir şey bol bol balarına sarılar öpsünler onları, sevdiklerini söyleyerek onure etsinler. Nice babalar günü kutlama planları yaparken biz son babalar günü içerisinde hapis kaldık. Yok, bir sonraki babalar günümde. En güzel babalar günü hediyeleri arasından bir tek bendim babam için hediye. Sarı saçları olan ve sürekli babasının yanı başında sevgiyle bakan bir kızı. Daha özel ve güzel bir babalar günü hediyesi ne olabilirdi ki.

Çeşit çeşit babalar günü hediye seçenekleri bulunuyor günümüzde. Özellikle oldukça anlamlı olan aile baskılı bir yastık ya da tüm aile bireylerinin üzerinde bulunduğu kanvas bir tablo ne kadarda şık durur du duvarda. Sevgili babam şuan hayatta olsaydı çok memnun olurdu bu hediyeye.

Ama ne yazık ki yok ve çok oldukça mutsuzum. Çünkü bu babalar gününde benim babam yanı başımda değil.

Her babalar gününde olduğu gibi mezarına giderek ona en fazla dualar gönderebiliyorum.

Kendimi nu şekilde teselli ederek buruk da olsa bende babalar gününü kutluyorum.

Baba demek her şey demek, can demek, kemik demek et demek. Babalarımız kolay bir şekilde büyütmez evlatlarını bir şeylerden fedakarlık ederek, bazen bizlere iyi bir yaşam sürebilmek adına evden çok uzaklarda ekmek parası için didinerek bazen ise oldukça zahmetli işlerde kendini heba ederek daha fazla parayla eve dönebilmek adına. Balarımıza her daim fazlasıyla değer vermeliyiz. En güzel Babalar günü hediyesini bizler kendisine sunmalıyız. Kaç defa babamız için şu hayatta özel bir sürpriz yapabilir.

 

Herkesin babası kendine özel ve güzeldir. En özel baba seçilse herkes kendi babasını seçmek isterdi. Fakat her baba evladı için aynı duyguları taşır. sevgi, saygı, merhamet, korumak, kollamak, yedirmek ve içirmek.

Sürekli kanatları altında tutarak güvenli olduğumuzu bilmek balarımızın ne büyük temennisidir.

Babalar günü hediyesi almak için günlerce kafanızı kurcalamanıza hiç gerek yok yüzlerce farklı seçeneğin bir bir sıralanmış olduğu sitemize giriş yaparak hem kullanışlı hem de bir o kadar ekonomik ve bütçenizi zorlamayacak fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Sıra dışı ve bir o kadar özel seçenekleri tek bir çatı atında bulabileceğiniz, babanızı özel hissettireceğiniz seçenekleri görmek için sizlerde kolay giriş yapabilirsiniz.

Her telden hediye alternatiflerinin sıralandığı sitemiz üzerinde en çok tercih edilen babalar günü hediyelerini sizlerde gözden geçirebilişiniz. Dilerseniz sipariş vererek kapınıza kadar getirtebilirsiniz. İster alın ister almayın ama fikir kazanmak için sizlerde mutlaka bir göz atın gördüğünüze inanmayacak babalar günü hediyesi olarak neler varmış sizlerde kolayca öğrenmiş olacaksınız.

babalar günü babalar günü hediyesi