Babadan Oğluna En Acı Görev! İntihar Eden Yavuz Yılmaz Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

TAKİP ET

Eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenazesi Marmara İlahiyat Camii'ne getirildiği öğrenilen Yavuz Yılmaz'ın cenazesini babası Mesut Yılmazın aldığı ve oğlunun tabutuna omuz vererek en acı görevini yerine getirdiği öğrenildi.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Cenazesi Marmara İlahiyat Camii’ne getirildiği öğrenilen Yavuz Yılmaz’ın cenazesini babası Mesut Yılmazın aldığı ve oğlunun tabutuna omuz vererek en acı görevini yerine getirdiği öğrenildi.

Türkiye Cumhuriyetinin eski Başbakanı Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Yavuz Yılmaz’ın intihar haberi tüm Türkiye’yi derinden sarstı. Baba Mesut Yılmaz, Türkiye’ye geldiğinde aldığı acı haberle yıkılırken bugün oğlunun cenazesini bulunduğu özel hastaneden alarak cenazenin kaldırılacağı Camiye getirdi. Mesut Yılmaz’ı bu zor anlarda Mustafa Sarıgül ve Abdurrahim Albayrak gibi isimler yalnız bırakmadı.

OĞLUNUN TABUTUNU OMUZLADI

Oğlunun cenazesini bulunduğu özel hastaneden alan Mesut Yılmaz, cenaze aracına binerek Marmara İlahiyat Camii’ne geldi. Oğlunun tabutuna omuz verdiği görülen acılı babanın cenazeyi cami avlusuna kadar taşıdığı görüldü. 

YILMAZ AİLESİNİN EN ZOR GÜNÜ

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz’ın cenazesini hastaneden alarak cenazenin kaldırılacağı Camiye getirdiği anlarda eşi Berna Yılmaz’ın da arkasından yürüdüğü ve eşine destek çıkmaya çalıştığı görüldü. Yılmaz ailesinin yaşadığı üzüntü kameralara yansırken anne Berna Yılmaz zaman zaman oğlunun tabutuna dokunarak son vedasını etti. Yakın dostları ve akrabalarının yalnız bırakmadığı Yılmaz ailesine büyük destek gelirken Yavuz Yılmaz’ın cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin de katılım göstereceği öğrenildi.

 

Eski Başbakan Mesut Yılmaz Yavuz Yılmaz Cenaze Tabut Yavuz Yılmazın cenazesi