Baba Vahşeti! Sevdiği Kişiyle Evlenmek İsteyen Öz Kızını Diri Diri Yaktı

TAKİP ET

Hindistan'da bir baba 19 yaşındaki kızının başka bir kasttan sevdiği kişi ile evlenmek istemesi üzerine diri diri yaktı.

Hindistan’da bir baba 19 yaşındaki kızının başka bir kasttan sevdiği kişi ile evlenmek istemesi üzerine diri diri yaktı. 

Olay, Hindistan’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 52 yaşındaki baba Lal Yadav 19 yaşındaki kızı Laxmi Bai isimli kızının başka bir kasttan evlenmek istediği kişiye kaçması üzerine gözünü bile kırpmadan öz kızını diri diri yaktı. 

ÜZERİNE KIZGIN YAĞ DÖKEREK YAKTI

Alınan bilgilere göre, başka bir kasttan olan Rajkumar isimli kişiyle evlenmek için evden kaçan ve evlenme dairesine giden 19 yaşındaki Laxmi Bai isimli genç kız dairedeki yetkililerin kendisinden evlilik için istenen belgeleri getirmek için baba evine gitti. Kızının evlenmek istediği kişinin başka bir kasttan olduğunu öğrenen ve bu evliliğe onay vermeyen baba genç kızın üzerine gaz yağı dökerek ateşe verdi.

BABA VE AĞABEY GÖZALTINA ALINDI

Diri diri yanmaya başlayan genç kızın acı içindeki çığlıkları sonucunda komşuların eve geldiği fakat talihsiz kızı yanmaktan kurtaramadıkları öğrenildi. İhbar üzerine ve gelen polis ise cani baba ve 28 yaşındaki ağabeyi gözaltına aldı. Polisten verilen bilgilerde, öfkeli babanın başka sınıftan olan kişiyle evlenmek isteyen kızına onay vermediğini ve bu ilişkiyi bitirmesini istediği ancak genç kızın babasını dinlemediğini bu yüzden de gözü dönmüş babanın öfkelenerek kızı yaktığını aktardı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bilgilerine ulaşıldı.

 

Dünya haberleri Hindistan Baba Öz kız Cinayet