Baba oğul arasında çıkan tartışma kanlı bitti! Oğlunu öldüren baba her yerde aranıyor

TAKİP ET

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde meydana gelen olayda, 23 yaşındaki Mutlucan Ateş, eşinden ayrı yaşamakta olan babası ile beraber yaşadıkları evde tartışmaya başladı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine baba oğlunu başından ve göğsünden iki el vurularak öldürüldü. Olay yerinden kaçan babayı yakalamak için çalışma başlatıldı.

23 yaşındaki Mutlucan Ateş, İstanbul’un Arnavutköy ilçesinde, babası tarafından silah ile vurularak katledildi. Meydana gelen olay, saat 19.50 sularında Anadolu Mahallesi, Baysal Sokak’ta yaşandı.

BABA OĞUL ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI
Eşinden ayrı yaşamakta olan M.A. ile 23 yaşındaki oğlu Mutlucan Ateş aynı evde birlikte yaşıyordu. Baba ve oğlu arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın ardından giriş kattaki evlerinden silah sesleri duyuldu. Sesleri duyan vatandaşlar tarafından durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi.

BAŞINDAN VE GÖGSÜNDEN VURULAN OĞUL HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalede Mutlucan Ateş’in kafasından ve göğsünden aldığı iki kurşun ile yaşamını yitirdiği tespit edildi. Polis ekipleri, cinayetten sonra olay yerinden kaçan baba M.A.’nın yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

baba-oğul cinayet İstanbul Arnavutköy